Merhaba lutfen dalga gececek, azarlayacak ve sacma yorum yapacaklar oncelikle rica ediyorum yazmasın..
Benim bir derdim var tabi ki Rabbim buyuk dertler vermesin. Ben sadece sizin başınıza gelse boyle bir durumda davranışınız ne olurdu diyerek maddeler yazarak başlıyorum..
1.ben nişanlıyken memlekete dayımın cenazesine gitmiştik donuşte koyden tereyağ peynir flan getirmiştik eşimin ailesinin bulunduğu evdeki buzdolabına koyduk ve 1 ay sonra bizim beyaz eşyalar evimize monte edilecekti o yuzden kv nin evine koyduk. Kv benim getirdiğim tereyağını kızlarına paylaştırmış bende doğal olarak bağırdım cağırdım
2.benim duğun tarihim gorumcemin kızının duğun tarihinden 3 hafta oncesiydi sırf onlardan once oluyor duğunumuz diye bizim nikahımıza gelmedi tebrikte etmedi gorumce ama eşimle arası bozuldu aylarca konuşmadı .. Sonra hic arayıp sormadı kınaya duğune geldi
3.biz eşya alırken ana baba kimse gelmedi ama halı almaya giderken kvyi goturmedim (annem gelmişti ama mecburen cunku annemi koyabileceğim yer yoktu ben şehir dışına gelin gittim) annesi gitmişte kv niye gitmemiş diye kustu
4.kına zamanında eşimin abisinden başkası ilgilenmedi kv ve gorumceler sanki misafirlik duğunune gidiyor gibi geldiler kıcının ustunden kalkmadılar. Kına da takı takılırken bile takı flan takmadılar. Bende iki elimi acmak istemedim bir avucuma ceyrek koydular diğer avucuma ısrarlarım sonucunda 20 TL verdiler. Bir de ustune laf soylediler ben acgozluymuşum boyle adet mi olurmuş dedi gorumce..
5.duğun de takı takılırken benim butun bilezik ve kolye kupe setimi eşim kredi cekerek aldı krediyle duğun yaptık ben bu takıları kv taktı dedirtecekmişim. Ben kesnlkle olmaz dedim. Damattan şu kadar adet bilezik diye soylettirdiğim icin duğunde akrabalar beni kınamış. İyi de eşim taktı onları kv değil..
6,bizim duğun adetlerinde takıdan sonra gelin ve damat tarafından birer kişi gelin odasına gider takılar sayılır ama oyle bişy yapmadılar takıyı kendileri saydı kardeşimin nişanlısı gitmişti onu odadan dışarıya kovmuşlar

7,,balayına giderken butun bu olanlardan sonra ben takıları aldım anneme verdim donuşte alırım diye kv buna da laf yaptı

8.balayından sonra eşimin isteğiyle once benim aileme el opmeye gittik sonra eşimin annesine gittik kp yok rahmetli olmuş once benim aileme gittik diye yine laf soylendi

9.ben şehir dışına gelin gittiğim icin eşim beni her ay 1 haftalığına ailemin yanına gonderiyor ben ailemin yanına gittim diye yine laf soylediler

10.eşimin yeğenleri gecen hafta bize gelmiş ben evde yoktum bina da bağıra cağıra benim hakkımda laf soylemişler zaten misafir sevmiyor zaten dayımı baştan cıkardı flan filan

11.ben duğunden bir gun once ailemin evinden gelin cıktım ve kv nin evinde kalmadım cunku teyzem ve gelinimiz benimle birlikte geldi kendi evime kalmak istedim abisi olay cıkardı bende karşılık verince ailemde beni savununca adam baygınlık gecirdi evimde. Hep benim dediğim olsun tiplerinden biri..
Aslında sayılacak madde cokta.. Aileme anlatamıyorum derdimi cunku biz gercekten cok ama cok severek evlendik cok badireler atlattık ailem aslında bu olayları biliyor ama ben hic bir zaman zoruma gitmişte ağlamışım olarak aksettirmedim aileme cunku ben kendim istedim evlendim sen kendin yaptın demesinler diye derdimi aileme anlatamadım bu arada evleneli 4 ay oluyor. Eşim beni savunuyor ailesine karşı. Benimle beraber vakit geciriyor yemek yapıyor temizlik yapıyor ben ailemin yanına gidip geliyorum flan diye kıskandılar kv eşimi aradı oyle bir gelinim yok artık dedi. Ben de ailesine karşı tepkiliyim kimseye gidip gelmiyorum onlar da bana gelemiyor kabul etmiyorum. Ama eşim benim boynumu bukuyor o benim her istediğimi yapıyor bir kere bile of demedi kavga etmedik eşim icin bazı şeyleri gormezden geleyim diyorum ama inatcılığım buna el vermiyor siz olsaydınız tepkili mi olurdunuz yoksa sineye mi cekerdiniz şuan bile ağlayarak yazıyorum lutfen dalga gecmeyin. Eşim benim destekcim hep onun omzunda ağlıyorum ama inş ilerleyen senelerde eşimin aklına giripte mutsuz etmezler