VERİLDİYSE OZUR SİLİN,PARCALAYIN, İKİYLE CARPIN
YORUMSUZ BIRAKMAYIN REPSİZ GECmeYİN
Yorum yazmayan Fatih urek olsun??

AYNADAKİ RUJ LEKESİ Bir kız yurdunda kalan kızlar, artık temizlik gorevlisine olan kıllıklarından mıdır yoksa nerden cıktığı belli olmayan bir yurt geleneğinden midir, her sabah dudaklarına ruj surdukten sonra aynaya operek iz bırakıyorlarmış. Yurt muduru ne yaptı ettiyse bu alışkanlığı ortadan kaldıramamış. Diğer yandan temizlik gorevlileri de iyiden baş kaldırmaya başlamışlar. Sonunda mudurun aklına parlak bir fikir gelmiş. Sonunda mudurun aklına parlak bir fikir gelmiş. Hemmen bir duyuru yapıp, kızları toplantıya cağırmış. Neyse toplanmış bunlar. Mudur “Buyrun tuvalate” demiş. Duşmuş yola, şaşkın kızlar da peşlerinde, temizlik gorevlisinin beklediği umumi tuvalete girmişler. Aynalarda sabahki ruj izleri hala duruyormuş. Mudur “Arkadaşlar” demiş, “Bazılarınız dudaklarına ruj surdukten sonra aynaları operek cıkması guc izler bırakıyor. Temizlik gorevlilerimiz bunları temizlerken zorlanıyor. Sizleri gorevlimizin bu temizliği yaparken ne kadar zorlandığını bizzat gormeniz icin topladım. Bakım ve gorun”. Sonra gorevliye bir işaret cakmış. Bizimki gayet sakin bir şekilde tuvalet fırcasını almış, klozetteki suya daldırmış ve aynayı temizlemiş. O gun bu gundur o yurtta tuvaletlerde dudak izine bir daha rastlanmamış.

bakın bun akoptum

2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "
2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar.
Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.
Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.
Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi.
Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman boku yedik".

yine koptum ben yaaa

Gunun birinde Temel ve bir Alman bir stadyuma cagrilmislar. Stadyumun santra noktasinda da bir kursu varmis. Kursudeki adam ilk once Almani cagirmis ve penisi tanimlamasini soylemis. Alman:

-"O bir centilmendir." demis. Stadda bagirmalar cagirmalar. Stad alkistan inliyor. Sira Temele gelmis. Demis ki:

-"O bir kallestir."

Stadda tik yok. Neyse, Almana sormuslar,

-"Penis neden centilmendir?"

-"Cunku hanimlari gorunce ayaga kalkar." demis.

Stadda tezahuratlar falan..Stad yine inliyor.

Temele gelince de demis ki:

-"Penis kallestir cunku, bazen arkadan vurur."
----------------------------------------------

muhahahha

Mısır Ekmeği
Temel birgun baliga tutmaya cikmis.

Tam denizin ortasinda kayik ters donmus, dolayisiyla Temel suya dusmus ve yuzerek bir adaya varmis.Yillarca adada tek basina yasamis.Uc dort yil sonra yine ayni yerde bir kadin denize dusmus ve ayni adaya gelmis.

Temeli sac sakal birbirine karismis vaziyette gormus ve ona soyle demis:

-"Yillardir aradigina simdi kavusacaksin.."

Temel :

-"Ula hacan yoksa misir ekmegimu cetirdun?"
-------------------------------------------

Temel bir gun fotoğrafını cektirmek istemiş. Fotoğrafcıya

- Ben fotograf cektirmek istiyorum. Lakin vesikalık olmayacak.

Fotoğrafcı

- Olur efendim. 24 carpı 32ye ne dersiniz?

Temel

-432 eder de, hacan punin konimuzlan ne alakasi vardur?

SAYGILAR