İşyerinde nisbeten muhabbetimin olduğu, genelde onlarla takıldığım bir kac arkadaş var. Bunlardan biri(cok yakın bir kız arkadaşımın eşi) dun akşam saat on bucuk falan civarı msj attı, cekildiğimiz bir video vardı, istiyordum yolla diye, onu gondermiş, sonra "x ve y ile beraberiz bu arada, videodan konu acıldı ordan aklıma geldi, seninle ilgili şoyle şoyle dediler" dedi. Videoda kotu bişey yok bu arada. Neyse, gulduk ettik slm soyle dedim, sonra iciyoruz beraber dedi foto attı bana. Bir iki daha yazıştık, iyi hadi sonra goruşuruz dedim ama kafası baya guzel, ben kesmeye calıştıkca o surekli yeni bi muhabbet acıyor. Ben de oyle insanları tersleyebilen biri değilm pek, gulerek cvp yazıyorum, normalde de sevdiğim bir arkadaştır, aslında icince de sevimli olur zararsızdır yani. Sonra dedi ki "x i satıp y ile corba icmeye gideceğiz buradan, sen de gelsene". Once gormezden geldim cvp vermedim, corba teklifinde ciddiyim dedi. Dedim "git işine, saat kac oldu yatıcam ben". Bu arada surekli 'msjları x ve y'ye gosteriyorum, beraber yazıyoruz' diyo bana, sorun değil diyorum ben de. Neyse en sonunda gelmeyeceğimi soyleyince hadi optuk seni demiş kalpli opucuk atmış. Ben de goruşuruz tarzı bişey yazdım bıraktım.
İcki masasında benimle ilgili konuşulması hoşuma gitmedi acıkcası. Bana soylediği dışında kim bilir neler konuşuldu. Ve sonrasında corbacıya beni cağırması zaten tam fiyasko. Duşunuyorum iclerinden birisinin eşine gece o saatte icen uc tane adam msj atsa, senden konuşuyorduk, hadi sen de gel dese ne tepki verirdi. Ben şu an evli olsam veya hayatımda biri olsa direkt kavga sebebi yani, adam demez mi bunlar nerden buluyor bu cesareti diye. Ve bu ilk değil, daha once de bu uclunun bir araya geldiği bir icki ortamında yine benim muhabbetim gecmişti. Bunların benimle ilgili olayı ne anlamıyorum. Siz olsanız rahatsız olmaz mıydınız, yorumlar mısınız