Merhabalar,

27 yasindayim ve kendimi bildim bileli bu dertten muzdaribim. Cocuklugumdan beri ezik bir insanim maalesef. Girdigim her ortamda-gercekten- her ortamda ciddiye alinmiyorum,dalga geciliyorum.

ve asil sorun su ki: bunun hic gecmeyecegini dusunuyorum. Boyum 1.53, kilom 45 ve kahretsinki cok cocuksu bir yuzum var. ben butun yasadiklarimi buna bagliyorum ve bu saatten sonra boyum da uzamayacagi icin caresiz hissediyorum.

daha demin yasadigim bi olay; kahve almak icin girdim, daha siparis yonelir yonelmez kiz bana bakip gulmeye basladi. Hayirdir dedigimde seni gorunce gulmem geldi dedi! Ben tabii bocaladim. Sonra kart olmayinca neden olmuyo dedim kiz aynen sunu dedi : seninle biraz ugrasmak istedigimden!
Su an aglamak uzereyim.

gecen anneme randevu almak icin gittim ve orda calisan kisi bana : sana randevu yok dedi ve guldu. Yine gecenlerde kasada para oderken adam parayi cebine soktu hani para nerde dedi gulerek?
Daha binlerce ornek verebilirim. Artik cok yoruldum. Psikologa gittim ama hic biriyle uyum saglayamadim.

Icimi dokmek istedim ve biraz da ayni durumda olan var mi diye merak ediyorum. Okulum bitti sirf bu yuzden ise baslayamiyorum.

bir de unutmadan kambur bir durusum var ve sesimde cok ince. Bunlarin etkisi var midir bilmiyorum tabi