Arkadaşlar, evlendik mutluyuz elbette ara sıra sıkıntı yaşadık yaşıyoruz da.
Eşim ozel bir okulda oğretmen ben de sınava calışıyorum. 15 tatil boyunca bir hafta tatilim vardı yalnızca. Maddi olarak da cok iyi değiliz. Oyle şehir dışına bir kac gunluğune de gidemedik. Ama şehir icinde de ailelerimiz den başka bir yere cıkamadık. Eskiden cok sosyaldik gezer tozardık.şimdi arabamız yok diye cıkmak istemiyor hic bir yere. Ki ben tiyatroya gitmeyi cok severim evimiz cok merkezi yıllarca takıldığımız kafelere aynı caddede oyle olunca oralara gitmiyoruz ama az da olsa başka yerlere gidelim yuruyelim istiyorum. Ben kendi arkadaşlarımla goruşuyorum ayda bir yada iki, o ise eskiden her gun buluştuğu arkadaşlarıyla cıkmıyor canım evden cıkmak istemiyor diyor.

Asıl mevzuya gelirsek...
Eve geliyor yemek yiyoruz etrafı toparlayıp bir cay iciyoruz ama onun dışında birlikte oyun oynuyoruz telefonda videoya bakıyoruz boş bomboş geciyor akşamlar. Bir şeyler teklif ediyorum istemiyorum diyor bugun de gelmiş cok sıkıldım artık hic bir şey yapmıyoruz boyle hayal etmemiştim diyor. Ben de gunlerdir bir şeyler yapalım dedim istemedin dedim. Oysa o anda kavga etmek icin cok musaittim. Cinli ben de cok daraldım. Maaşı alınca gotureyim dediği yerler vardı teklif eder diye beklemiştim ben de akşam demedi bir şey.
Ne bileyim evde televizyonumuz yok internetten bakıyoruz bir şeylere ama ev iyice oğrenci evine dondu. Ben yeterince evin duzenini sağlayamıyorum o da yardım etmek istiyor ama bir turlu cıkamadık işin icinden. Bu serkeşlik bizi yordu uzuyor ne yapacağımı bilmiyorum inanın.
Dersimin olmadığı sabahlar erkenden uyanıyorum ama saatlerce yataktan cıkmak istemiyorum taa eşimin gelmesine yakın kalkıp oylesine evi toplayıp yemek hazırlıyorum ama oyle canım istese bile kalkıp o camaşırları yerleştirmek bozulan dolapları duzenlemek icin halim olmuyor. Surekli uzun uzadıya yatmak istiyorum. 5 ay oldu evin duzeni hala yok. 5 ay oldu evde hala iyi bir aktivite yapmıyoruz. Arada bir kitap okuyoruz birlikte o kadar. Genelde o yokken okuyorum akşama da canım istemiyor gibi gibi...