Ansızın uyandım hala butun vucudum titriyor.
Nerden başlasam anlatmaya bilmiyorum. Eşim 2-3 gundur sozleriyle bana şiddet uyguluyordu. Anneliğime kadar... Tatil odevleri icin, Bu odevler neden son gune kaldı, sen ne bicim disiplinsiz bir annesin. Cocuğunu opmekten başka ne işe yararsın.Muck muck opmeyle anne olunmaz. Sabah olmuş bu perdeleri neden acmadın cocuğu karanlıkta niye oturtuyorsun. Elinde telefon ne işe yarıyorsun. (o an elimde telefon bile yoktu)menenjit atlattı eşim. Neler cektim bilmiyorsun, kendimi senin icin paramparca etmiştim bu sozleri duymak icin mi Allah rızası icin ustume varma artık diye ağlaya ağlaya yalvarırken kendimi bir anda sinir krizi gecirirken buldum. Cığlıklarım yukseldi. Yumruklarımı duvarlara vurdum. Ellerim kan topladı. Acıyor. Benden ne istiyorsun diye surekli cığlık attım. Gerisini hatırlamıyorum susturamadım cığlıklarımı. 8 yaşındaki Oğlum o esnada lavabodaydı. Duydu herşeyi. Oğluma bak nolur koş korkmuştur dediğimi hatırlıyorum. 17 senelik evliliğimde ilk defa boyle anıma şahit oldu. Ben neden boyle oldum. Cok sakin ve alttan alan bir insanken ilk defa sınıra geldim. Evladım travma yaşamış mıdır... Şu an titriyorum hala. Birdaha bu anı yaşamak istemiyorum. İlk defa sinir krizi gecirdim.Toparlanamıyorum.