Herkese merhabalar

Eşimle birlikte oğlumuzun ismine yaklaşık 2 ay evvel filan karar verdik. İlk zamanlar hani olurda değişir fikir bu diye kimse ile paylaşmadık . Fakat bir sure sonra ben artık ailelere soylememiz gerektiğini eşime belirttim. Cunku kp kendi isminin konulmayacağını bilsin istediğim icindi . Daha once bir konuşma esnasında kv başka birisi uzerinden kp ismini koysalar ne olurdu ki gibi birşey soyledi bu yuzden bizden de boyle birşey beklendiğini duşunuyorum. Eşim ailenin en kucuğu ve tek erkek ( evet sacma ama ben babasının ismini koyacağımızı bekledikleri duşuncesindeyim.) Bir aydır artık soyle şoyle diyorum oda soyleriz ya filan diyerek beni geciştiriyor . Gel gelelim asıl olaya dun akşam eşim nobetciydi mesajlaşırken ben biraz tehdit ettim artık ismi şoyle eğer sen soylemezsen ben soyleyeceğim whatsappa durum atarım herkes gorur. Doğum olmadan soylemiş olalım sonra ailen surat asacak yanıma gelip lutfen cift isim olsun babamın adını da koyalım diyip emrivaki yapma gerilmek istemiyorum gibi şeyler soyledim. Eşimde dun gorumcemle telefonda konuşurken konuşma nereden ilerledi bilemiyorum ama gorumcem demiş ki babam bebeğe kendi adını koyacağınızı umuyor gibi demiş. Eğer koymayacaksanız da soylerken gonlunu alarak şoyle filan demiş. Eşimde daha sonra annesiyle konuşurken kuzeninin bebeği doğacak ona ne isim koydular diye sormuş . Kv 2 isim galiba bilmiyorum karıştırmışlar demiş. Ardına siz ne koyacaksınız diye sormuş eşim de karar vermedik daha tek isim koyacağız demiş. Ardından anne babam kendi adının koyulmasını istiyor mu diye sormuş ( nabız yokluyor bence o an eşim ) kv de oğlum baban boyle şeylere bakmaz siz ne istiyorsanız koyun demiş. Ben şoyle duşunuyorum kv ile gorumcem iş birliği yapmışlar sanki. Gorumcem neden tutup eşime boyle soyleyip yonlendirme yapıyor diye duşunuyorum . Ben onun yerinde olsam bilsem bile hic birşey soylemezdim kardeşime. Eşimde gelecek yorumlardan cekindiği icin ismi kimseye soylemiyor son anda soyleyecek gibime geliyor . Sinirlerim bozuldu bu işe bir cozum bulmak istiyorum kızlar. Gorumceme de bozuldum ayrıca bunu bir şekilde belli etmek istiyorum