Arkadaşlar 2 hafta sonra telefon alacağım, şimdiye kadar hep Android kullandım ve bu sefer iPhone 7'nin de tanıtılmasıyla fiyatı duşen iPhone 6S Plus 128 GB almak istiyorum. Ancak daha once hic kullanmadığım icin merak ettiğim bazı şeyler var. Yardımcı olacak olanlara şimdiden cok teşekkurler.
Cok fazla dizi izleyen biriyim, şu anda kullandığım Note 4'de Torrent ile dizilerimi indiriyorum, MX Player'le de alt yazıları bolume uygun olacak şekilde birkac tıklamayla bularak diziyi izleyebiliyorum. iPhone'a geciş yapınca dizileri nasıl indirebilirim? iOS'ta Torrent yok diye biliyorum. Bir de indirdikten sonra alt yazıları nasıl ekleyebilirim?
Herkes bataryasına cok iyi diyor, bazı ekran goruntulerinde 10-11 saat, ortalama olarak da coğu kişinin 8 saat civarlarında ekran acık kalma sureleri aldığını goruyorum, ancak anlamadığım bir şey var, bu telefonun en yakın rakibi S7 Edge tum batarya testlerinde 6S Plus'tan daha fazla oyun oynatabiliyor, video izletebiliyor, daha fazla internette gezinebiliyor, ama genelde ekran acık kalma suresi olarak da 6-7 saat veriyor. Bu olay kafamı cok kurcalıyor. Bunu detaylıca acıklayabilecek olan var mıdır acaba?
İzlediğim videolarla biraz iOS 10'u inceledim ve pek beğenmedim, aldığım zaman kutudan iOS 9 ile mi cıkar yoksa 10 ile mi? Eğer 10 ile cıkarsa 9'a duşurebilir miyim?
Bu biraz subjektif bir soru olacak ama, sizce Android'den sonra iOS insanı kafese
kapatılmış gibi daraltır mı yoksa "ohh be dunya varmış, keşke daha erken alsaymışım" dedirtir mi?
iPhone 6 iPhone 6S Plus 128 GB alınır mı?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6S Plus 128 GB alınır mı?