Gunaydın kızlar bir konu, bir kac ic dokuş olacak aslında. Uzatmadan hemen konuya gireyim. Yeni evli sayılırım ve eşimle iğneden ipliğe herşeyi tak başımıza yaptık evlenirken. Ne benim, ne eşimin ailesi destek olmadı. Durumları yok her iki tarafında.bohcadır hediyedir gibi şeyleri eşim yaptı ama babası yaptı gibi gosterdik.(kayınpederi yaptımı? ilk soru budur ) Bizim buralarda bazı adetler kesindir. Neyse Bi sarsıldık Bi toparlandık duğunu yaptık eşimle.bir tane bile bilezik takmadı baba olarak. Salonun parasını vereceğim demiş eşime. Duğun bitti eşim geldi babam veremeyecek takılan paraları versene dedi mecbur verdim rezil mi olacaktık. Eş dost arkadaşlarımızın taktığı paralar da hep salona gitti. Az miktar kalmıştı zaten taksit taksit veriyorduk.
Cok uzatmayayım. Evlendiğimiz ilk hafta sabah telefon caldı. 9 gibi uyuyorduk. Kp gelmiş bize yiyecek bişeyler almışmış. Eşim baba sen şu kahveye gec geliyorum dedi. Bende kalktım hemen yatakları topladım falan. Geldi biraz oturdu kalktı. Sonra bu iyice cılkını cıkardı. Emekli boş adam canı her sıkıldıkca(ki haftada bir yada 10 gunde bir) surekli arayıp size geliyoruz derler. Ben şimdiye kadar hic gitmedim. Onceleri cok gozume batmıyordu destek olmayışı. Benim Babamın da maddi desteği olmadı ama evi elden gecirdi tadilatlarını yaptı yeğeni eniştem erkek kardeşim hep beraber evi kapıları falan boyadılar. Arkadaşlarım kuzenlerim ablam hep beraber evi temizledik. Normalde erkek tarafı tarafı evi boyatır gorumceler falan gelip temizlik hep beraber yapılır ama bunlar biz evi yerleştirdikten sonra gormeye geldiler. Kv demi severim tatlı kadın, şimdiye kadar da kırılmadım. oda mahcup oluyordu faydamız olmadı falan diye ama diyorum ya benim dilim uzun olur diye duşundum hep.
Fakat kayınpederim sanki eve, evliliğimize, duğunumuze faydası olmuş gibi, beni eve eşya niyetine almış gibi beni yok sayıyor. surekli eşimi arayıp size geliyoruz der. Eşime zaten tembihledim bidaha seni ararlarsa gece ye acın sorun de diye.adam geliyor oyle bir kurulup oturuyor ki sanki evi o kurmuş gibi.bizim adetlerimizde geline koc alınır eşim artık coktu yapamıyor bende yapma boşver dedim. Hem senin gozunde kalmasın hemde bizim adımız, mecbur yapılacak dedi. Baban niye hicbir şeye karışmıyor dışardan bakınca oğul evlendiriyor derler destek olsa ya biraz dedim boşver kimseye minnet edecek değiliz ben hallederim dedi. halletti de. Arkadaşından borc aldı koc aldı. Ama kp kendi almış gibi gerine gerine getirdi babama hava attı.
Sonuca geleyim. Ben artık gıcık olmaya başladığım icin mesafe koymaya karar verdi.gecen hafta bizi davet ettiler. Eşime calışıyorum ve cok yoruluyorum izin gunlerimde ya evi temizliyorum ya babangil geliyor biraz evimde vakit gecirmek istiyorum doyamadım evime dedim. Hak verdi gitmedik. Ama kv benden kusmuş galiba. Oğlunu arıyor beni aramıyor. Her hafta cuma mesajı atardı atmadı bu hafta ben attım gordum cvb vermedi. Arayıp konuşsam mı yoksa hazır ağırdan alıyorlar boyle devam etsin mi. Tecrubeli hanımların fikirlerini bekliyorum şimdiden teşekkurler

GUNCELLEME
arkadaşlar biz borc harc icinde dğun yaptık borcumuz var diye konu acmadım. Kp yuzunden mesafe koymak istiyorum ama kv deyi seviyorum. Davet ettiler gitmedim diye kadın kustu arasam mı diye soru sordum ama adetleri uygulayacak diye niye borca girmişsiniz diye yazmışsınız. Neyse herkese teşekkurler. Konuyu kapattırıyorum.