Kızlar oncelikle antidepresan gecmişim var onu soyleyeyim..Anksiyete bozukluğu var panik atak vs...Konuyu nereye acıcağımı bilemedim psikoloji bolumunde herkes bişeylerden korkarken bana yardım edemezlerdi o yuzden buraya actım lutfen taşımayınİnanılmaz bir zihnimi toplayamama sorunum var..Kaygıyla alakası olduğunu duşunmemeye başladım cnku kaygılı olmadığım zamanlarda da aynı şekilde...Zeka testi yapıyorum otizm ile ilgili yazılar okuyorum acaba var mıdır diye ama hayatım boyunca doktora herhangi bi sebepten sıkca gittim hic oyle bi tanı koyulmadı internette yaptığım testlerde hep normalin uzerinde iyi cıktı..Ama ciddi bir anlayamama problemim var...Mesela biri bişey anlatıyor o an sanki zihnim bulanıyor ne dediğini anlayamıyorum ve eğer anlamak icin zorlarsam daha da kaygılanıyorum konuyu geciştiriyorum ya da başka bi şey yapıyorum...Telefonla konuşurken yuzyuze hic farketmiyor...Mesela konuşurken kendi sesimden bile rahatsız oluyorum bazen değişik bi his oluşuyor...Başımdan aşağı kaynar sudokuluyor sık sık o duyguyu yaşıyorum...Derslerde cok başarılı hic bizaman olmadım hep kılpayı gecmişimdir turkce haric yani butun derslerim kotu değildi matematik sayısal sıkıntım vardı hala var..Ama insanlarla iletişimim normaldi hatta anasının gozu diye tabir edilirdim biri bişey anlamadımı sinir olurdum cok ataktım kavrardım herşeyi..Hala oyleyim ama kesinlikle insanlarla iletişimimde daha doğrusu anlama da sıkıntım var...Bi yazıyı bi filmi bi diyaloğu anlamada cok gucluk cekiyorum zorladıkca bu sefer korku oluşuyor ben gerizekalı mıyım diye kaygılanıyorum...Sabit duramıyorum surekli hareket etme isteği oluyor o yuzden cnku odaklanamıyorum stres oluyorum..Bu arada hayatımda ilk defa 30lu yaşlarımdan snra dikkat eksikliği tanısı koyuldu..Ama yine de insan sorguluyor normal değil cnku en aptal insan bile birileriyle sohbet edebiliyor boş muhabbet bile olsa ben son zamanlarda cok zorlanıyorum benm gbi olan cevresinde buna benzer bişey duyan var mı?