merhabalar kızlar yeni evliyim Avrupa yakasından Anadolu yakasına taşındım ve tum arkadaşlarımı karşıda bıraktım hepsi calışıyorlar ben de yıllarca calıştım ancak evlilikle iş beni biraz yordu diye bir sureliğine işe ara verdim, bu defa da sıkıntıdan patlamaya başladım yıllarca arkadaşlarımla dışarıda olmaya alışmıştım, şimdi tum gun evde yapacak bir şey bulamıyorum( film izliyorum, ev işi yapıyorum, kitap okuyorum, İngilizcemi ilerletmeye calışıyorum ancak hepsi bir yere kadar, yakında spora başlayacağım bir salona yazıldım inanılmaz derecede sosyalleşme ihtiyacı hissediyorum, hayatımın hic bir doneminde boyle hissetmemiştim cunku bekarken hayat guzeldi sorumluluk yoktu ve hep sosyaldim arkadaşlarıma ayıracak bol vaktim vardı şimdi herkes evli ve birbirimizden uzakta yaşıyoruz bir kac yakın arkadaşım da evlenip yurt dışına yerleşti iyice yalnız kaldım, bu durum artık evliliğimi olumsuz etkilemeye başlıyor, tum gun evde sıkılınca iyice icime kapandım akşam işten geldiğinde eşim de halimi gorup uzuluyor, peki sizler neler yapıyorsunuz ev hanımları olarak gunlerinizi nasıl geciriyorsunuz? ben dinlenmek icin işten ayrılmıştım ancak patlamak uzereyim sıkıntıdan