Merhaba kızlar ben oğretmenim . Okulumuzda oğretmenler toplantısı vardı bugun ordan geliyorum. Mudur o kadar moralimi bozdu ki dokunsalar ağlayacağım.
Biz okulda iki matematik oğretmeniyiz.
Diğer zumremin adı Ayşe olsun.
Mudur toplantı esnasında konu bir yerden acıldı şoyle dedi..
Gecenlerde bir oğrencinin defteri elime gecti bir suru şey yazılmış muntazam bir defter tutulmuş. Cocuğa dedim hepsini bu sene mi yazdınız dedi ki evet hocam bizim matematik dersimiz cok ağır geciyor cok yoğun işliyoruz cok verimli oluyor ..
Valla hayran kaldım Ayşe hocamı tebrik ediyorum boyle oğretmen olunur işte hakkı boyle verilir..okulumuzun matematik başarısı neden yuksek ortaya cıktı şimdi .
Mudur yaklaşık 20 oğretmenin arasında bunları soyledi. Sorun şu ki benim adım bile anılmadı okulun yarısının dersine ben giriyorum sonucta. Butun başarı Ayşe hocaya mal edildi.. ben orda başcavuşun eşeği gibi kaldım .. bir kac arkadaş yuzume baktı kıpkırmızı olduğumu hissettim.
Uzun zamandır bu kadar uzulduğumu hatırlamıyorum. Ben de elimden geleni yapıyorum bir kac bir şey oğrensinler diye kendimi parcalıyorum. Ama o ovuldukce ovuldu benden tarafa bakılmadı bile.
Sizce ben mi abartıyorum. Cok alındım eğer mudurumun gozunde boyleysem Haziran ’da tayin istemeyi bile duşunuyorum. Oğretmen arkadaşlarımın gozunde de duşurdu beni sanki Ayşe iyi oğretmen ben umursamaz sorumsuz takmaz gibi lanse edildim. Bunları yazarken ağlıyorum.
Ne yapıcam ben aslan Burcuyum yapım gereği hep lider en başarılı en en en olmak istiyorum.
Biliyorum yanlış ama bu olayı kaldıramadım cok uzgunum abarttım mı sizce