İyi akşamlar.
Eşim gorevde olduğu icin ailemin yanına geldim.Geldiğim gunden itibaren ablam bana cok kotu davranıyor. Şoyle soyleyeyim ablam eşinden ayrıldı. Yeğenimle birlikte annemlerde yaşıyorlar. Ayrıldı babam ozel unuversiteye gonderdi, ne bileyim ayrılıp geldiği gunden beri erkek kardeşim annem ben hep uzulmesin aman ayrıldı diye destek olduk. El bebek gul bebek hep birlikte buyuttuk yeğenimi. Oyleki iki yıl unuversite okurken ben liseye gidiyordum o zamanlar inanın okuldan gelip yeğenimle ilgileniyordum hep. Annem bacağından rahatsız cok yuruyemez falan diye normal bir teyzeden cok daha fazlasını yaptım.Oyleki ablam sevgilileri ile oralarda okuyorum ayağına gezip tozarken ben yeğenimin uzerine titredim. Neyse yıllar gecti yeğenim şimdi okula gidiyor.Hatta annesi ders calışıyor diye annem okuldan almaya gidiyor yeğenimi. Fakat dizi ağrıyor diye ben almaya gidiyorum. Ablam yine ozel unuversitede okumak istiyor derse calışıyor.Neyse geldiğim gunden beridir yok odama girme, sen evlendin kactın gittin. Artık burası senin odan değil.Ama sen ayrılıp gelince ben sen bu odadan gittin falan diyip odaya almamazlık yapmadım. O kadar destek oldum ki.Babam telefonunda sevgilisini yakalayacaktı ama ben onune gectim ben ablama kefilim dedim.Bir suru ornek verebilirim bunun gibi. Şimdilerde ise benim gitmeme bir hafta kaldı.Ama inadına yediği ictiği ne varsa bulaşıkları toplamaz, evin işlerine yardım etmez.Ders calışıyorum diyor. Dun gece yeğenim mutlu olsun diye kalemliğine cikolata koydum okulda yesin diye. Odaya girdim birisiyle konuşuyor. Yani hayatında birisi olmasına ben bir şey diyemem ama neden ders calışayım diye her şeyi benim uzerime yıkıp gidiyor. Anneme, bana ve erkek kardeşime duşman gibi. Annem yaptıklarının farkında fakat kavga cıkmasın istiyor.Bende zaten ev işi olsun bulaşık ya da ne olursa olsun kactım diye anneme karşı eziklik hissettiğim icin her işine koşuyorum. Babam ablama kotu bir şey dese beni atıyor one diyor ki siz okuyanla değil okumayanla uğraşın diyor. Fakat senin bana dilin nasıl uzar ki. Sen evlenmeden hamile kaldın baba evinde.Bana okumadım diye laf sokuyor.Ama doğru babam istediğim bolume gondermeyip başka birisi ile evlenme fikrini ortaya dokunce bende sevdiğim adamla kactım.Lutfen yargılamadan yorum yaparsanız sevinirim.
Not:Unuversite sınavına ve kpss ye hazırlanıyorum.