merhaba aslında bu konu hakkında cok fazla konu acmıştım ve artık acmayı duşunmuyodum ama bugun olan şeyden sonra ne yapmam gerek bilemedim. okumaya uşenen olursa son paragrafta kısaca ozetlicem ama nolur okuyun hepsini ve beni anlamaya calışın gercekten kimse anlamıyor beni.
bilenler vardır lise son sınıf oğrencisiyim benimle yaşıt bir sevgilim vardı gecen sene, bu sene başka bir kızla konuşmaya başladıklarını goruyodum ve cok aşık gibilerdi ben de uzuluyodum haliyle.
neyse gun gectikce biraz alıştım diyebilirim bu duruma. surekli gozumun onundelerdi ama yapıcak bişey yok diyip onume bakmaya cabaladım. bir aydır eskisi kadar uzulmediğimi fark etmiştim. bugun kantine indim kantinde sevgilisiyle oturuyolardı. gorduk birbirimizi ama ben kafamı cevirdim yanımda bir arkadaşım vardı o da bana bişey anlatıyodu. onu dinleyip yorum falan yapıyodum gayet iyi buraya kadar. sonra gozum daldı ama farkında dahi değildim cidden. istemeden o tarafa doğru bakmış oldum bi sure. onlar da fark ettiler, eski sevgilim baya gozunu devirdi bana ve allahım ya dedi guldu. ben o sırada idrak ettim gozumun daldığını ve onlara baktığımı. normal olarak da cevirdim kafamı arkadaşımı dinlemeye devam ettim. o sırada eski sevgilimin yeni sevgilisi de dedi ki "bak şimdi sana bakıcam sonra da arkamı donucem anlaştık mı dur yapıyım" dedi ve gulerek taklit etti sanırım beni orayı goremedim. ben zaten seslerini de uzaktan duyuyodum tam anlayamadım olayı
ama kısacası exim onu kestiğimi zannetti ve sevgilisiyle beraber gulup bu duruma eğlendiler taklit falan ettiler bi de eski sevgilim beni kast ederek " neyse şunu mu konuşucaz şimdi" gibisinden bişey dedi ama sesleri cidden uzaktan gelince tam duyamadım bu kısmı. hepsini de duymazlıktan geldim cunku kendimi acıklamak zor olucaktı ama bir yandan da deli gibi uzuldum moral diye bişey kalmadı bende. ya bu cocuk yemin ederim benleyken boyle değildi, o kadar istekliydi ki ağzımın icine bakıyodu cidden sacma sapan bişeyden dolayı bitti ve gitti benden daha guzelini buldu resmen cok da aşık ve mutlular. ben de yıkık gibi hissediyorum bişey diyemedim bile. gerci belki de duymazlıktan gelmem daha iyi oldu ama keşke hic inmeseydim o kantine ya. boyle boyle nasıl zaman gecicek ya 4 ay daha gorucem onları..