ufaktım o zamanlar.. ilkokul cağlarındaydım.. o zamanlar bilirsiniz ki cocuğa ait herşey geneldir, yani ozel cok azdır(babamın telefonu, abimin şapkası vb.). benim de o zamanlar ozel bi parfumum yoktu, hatta parfum bile kullanmıyordum pek.. ama arkadaşlarımdan hic duymadığım parfum markalarını duyunca ben de harekete gecmeye karar verdim..
once yatakodasına daldım.. daha once hic farketmediğim birşey vardı: burası kozmetik malzeme cennetiydi bana gore.. men/women ayrımı yapmadan hergun bişiyler sıkmaya, kremler surmeye başladım. arkadaşlarım da pek ayırt edemiyodu doğrusu. yine bi gun okula gitmeden once yatakodasına girdim. rastgele bi şişe alıp icindeki sıvıdan yuzume falan surdum. koku tanıdık gelmişti ama surmuştum bi kere. neyse eyvallah deyip cıktım evden. daha okula varır varmaz ilk karşılaştığım kız bana 'srn traş kremi kokuyosun' dedi . işin garip tarafı daha yuzumde tuy bile yok o zamanlar. kız da 2-3 metreden farkettiğine gore baya kokuyodu bu lanet traş kremi. o gunumun mahvolacağını hissettim ama artık elimden bişi gelmezdi. okul bitene kadar yerin dibine girdim tabii.. bi cok da espri yapıldı uzerime..orneğin; 'olm nerene suruon sen traş kremini','beyler, bu adam olmuş yaa?!','babana cok mu yakın durdun olm sen?' gibi.. ne utanmıştım o gun.. sonra binbir ısrarla aldırmıştım kendi parfumumu ama olan olmuştu bi kere şemsiye de acılmıyodu