Annemle babam 2 yıl once boşanmıştı. Babam tek yaşıyor
Calıştığım icin hafta ici pek faydam dokunamıyor ama hafta sonları yemek yapıp gondermeye calışıyorum, telefon ediyorum ve gitmeye calışıyorum ki oyle cok bağlı değildik yani annemin bize yaptığı annelik ile babamın bize yaptığı babalık karşılaştırılamaz bile. Annem cok fedakar bir kadın ama babam biz kucukken bizden once kendi annesi kardeşleri ve arkadaşlarına onem veren bir babaydı
Bunları anlattım cunku neden bağlı olmadığımızı acıklamak istedim
Şimdi ise ben atamadan aramıyor, mesele 2 hafta aramıyayım nasılsınız ne yapıyorsunuz diye aramıyor, kızımı merak edip aramıyor, ben arayınca soruyor
İstiyor ki surekli biz soralım nasılsın iyi misin hasta mısın diye ama bir baba niye surekli evlatlarından aramasını bekler? Onunda araması bizi merak etmesi gerekmez mi
Bir de ben aradığım zaman soğuk konuşuyor, gormeye gittiğimizde yuzu asık duyuyor bazen hic gidesim gelmiyor surat astığı icin ama vicdan azabı duymamak icin gidiyorum yada arıyorum
Ama o mu benim cocuğum ben mi onun cocuğuyum anlamdım, bir de eşim kac kez gordum arkadaşlarının yanında espri yapıyor neşeli ama senin yanında boyle yapıyor bu kadar uzulme diyor.
İnanın cok uzuluyorum, calışıyorum ve akşamları kızıma bile vakit ayıramıyorum erkenden yatıyorum o yuzden hafta ici babama vakit ayıramıyorum ancak hafta sonu vakit ayırabiliyorum ama o devamlı ilgilenelim istiyor, ama kendisi beni ben aramadan aramıyor
Sizce normal olan ne
Cok kafama takıyorum