Arkadaslar elimden geldiğin e sade yazmaya kalkacağım.
Boşanma aşamasındayım eski konularımdan kocamın ve ailesinin nasıl bir tur onu oğrenebilirsiniz.
Eski konularımdan kardeşim ne tur onu da oğrenebilirsiniz destan yazmak istemiyorum.
En son annem kardeşim yuzunden belli bir sıkıntısı varsa psikolojik olarak arttı.kardeşim psikolojik sıkıntısından hastaneye yattı.bi 10 gun
cıktı devlet hastanesinden ilaclar yaramıyor mu yoksa ilacların sadece intihar vb kotu yan etkilerini yasamaktan mi daha bi tuhaf oldu manik depresyonu hala ilerliyor.
Zaten ilaclarını kullanıp bırakıp ustune sınav stresi bu hale geldi.
Kardeşim hep annemin ilgisini kıskandı hatta beni evden kovup benle hic goruşmemesini kızıma bakmamasını kendi nazını cekmesini istiyor.benim kızım buyuk olsa ıstediği yerde dursun annem umrumda değil.ne annem ne kardeşim kendileri ile ilgili sıkıntıda yorum yapmamı yol gostrrmemi istemeyip karışma sen dediler.şimdide annem gşt kardrşinle konuş diyor.ya zamanla bana yaptıklarını kırgınlıklarımı benim boşsanma durumundaki halimi umursamayan istemediğini gosteren benle bi sofraya oturmayan.ameliyatım esnasında manevi olarak etkisiz eleman olan birine ki icimde sevgi kırıntısu kalmadı kardeşime sırf kavga etmemek icin bulasmıyorum.
Ben konuşmayınca ben hasta etmişim gibi davranacak annem.
Karısık yazdım zor sartlarda yazıyorum.bi ev tutup uzaklasmak ıstedim bi an.kardeşime olan nefretim gecmedi.ustune annwmin bu konuda rolunu de anladım.eski kocamda pismanlığını bi sekilde hisdettiriyor ama denize duşup yılana sarılmak daha guvenli.
Ne yapmalıyım sizce?