Herkese merhaba,
15 gun once eşim geliyorum geliyorum diye diye saat gece 03:00 de eve geldi.hali cok tuhaftı ve cok sıkıntılıydı.
yapmamam gerekiyordu ama telini karıştırdım.Bir numara ile saat 22:00 saatlerinde mesajlaşma olmuş.mesajlarda aldatma yonelik bişiy yok ancak soru işareti cok fazla bir kadın ona abla gibi yazmış.sen iyimisin diyor oda iyiyim ben beni boşver diyor.sabah sorduğumda ablası ile kavga ettiğini ablasının kendi telinden acmadığı icin ablasının başka bir arkadaşından mesaj attıgını soyledi.noyu alıp kaydettim.vhatshaptan yazdım anında engelledi benı.aradım acmadı.Başkasına arattım actı.eşimin anlattığı masalı aynen anlattı.sonra telefonunu araştırdım bana ismi ayşe dendi ama elif cıkdı.eşime bunuda soledim ben akşamı profilinde yazan elif gitti ...... oldu profil.ablasını aradım madem bu kadın senın arkadasın o kadının telinden aranacam telefonu sen alacaksın sadece sesini duyup kapatacam emin olacağım dedim.tamam dendi.15 gun oldu oda yok......
kalbim beynim hislerim hepsi bu olay boyle değil diyor.....
kadını arasam eşim bana guvenmiyormusun inanmıyormusun diyip cok buyuk kavga cıkarıyor.
ne yapmam lazım lutfen yardım edin..kafayı yemek uzereyim.