Merhaba arkadaşlar, telefonum Apple tarafından değiştirildi. 1 ay kadar telefonu kullandım ve farklı renkte bir kılıf almak icin mağazaya gittiğimde sağ, sol, ust cıtasında nokta nokta renk solmaları gordum. Hemen Apple'a bunu soyledim ne yapabileceklerini sordum. Kılıfımdan kaynaklı olabileceğini soylediler, aynı kılıfın 1 yıl kullandığım telefonda sorun cıkarmayıp bu telefonda nasıl sorun cıkardığını sordum. Boyle deyince hattaki temsilci en yakın servise inceleme icin goturebileceğimi soyledi. Markantalya troy artı servisi aradım ve cihazı incelemeyeceklerini, Apple'ın zamana ve kullanıma bağlı kozmetik kusurları garanti kapsamı dışında tuttuğunu soyledi. 1 aylık telefon olduğu tekrar belirttim. Yapabilecekleri bir şey yokmuş. Tekrar Apple ile goruştum bu kez servis doğru demiş dediler. O gun kılıfı cıkardım ve 4-5 gun kılıfsız kullandım. Ozellikle kasasının sağ cıtasında renk atmalarının arttığını gordum. Ne yapmalıyım? Telefonda tek bir cizik bile yok, şu ana kadar en ufak darbe de almadı.
Not: Toplam 10+ renk atması var. Ozellikle bahcede cektim, kamera pek iyi olmasa da kameranın cekebildiği yerler bunlar.
Not: Bundan once 6S kullanıyordum, Apple onarım merkezinde 7 ile değiştirdi, 7'nin değişimi bu telefonda boyle sorun yaşadım. Yani 2. kez değişti.
Arkadaşlar lutfen gozune bu mu batıyor demeyin, titiz biriyim illa ki batıyor.

Dosya Ekleri a.JPG 17,5 KB · Goruntuleme: 91

s.JPG 15,7 KB · Goruntuleme: 68

tecno.JPG 13,9 KB · Goruntuleme: 66