Ah hanımlar ah herkese merhaba..
İlk derdim değil ama ilk konum. Kahramanımız ust komşu. Kendileri super sosyal bir aile. Baş başa kaldıklarında birbirlerini yedikleri icin surekli eve misafir cağırıyorlar.
Misafir de bereketi ve cocuğuyla geliyor tabii. Amanııııııın yukarıda her haftasonu mohac meydan muharebesi

Okuduğumu anlayamıyorum, izlediğim filmi duyamıyorum.
Saat gece 01.00 yukarıdaki biricik minnoş kucuk şeytancıklar bir yuruyor biz alt katta deprem tatbikatı yaşıyoruz. Oyun oynuyorlar, oyunun kurallarını karşı mahalle oğrendi. Kapı kırma challenge falan yapıyorlar herhalde bu kapı carpmalarının başka acıklaması olamaz.
Bu sefer hiiic utanmadım cıktım yukarı dayandım kapılarına. Dedim beyefendi saat 1 yav 1.
1BİRbir!1bir

Mahcup bir edeyla tamam hanımefendi dedi. Keşke cahil cahil cevaplar verseydi de az kavga etseydim. Mahcup mahcup başını one eğince ben de tamam dedim eve dondum.

Ah yuce uyku tanrıları aşkına şimdi de kadınlar cocukları uyutmaya calışıyorlar.
Uyumicam diye ağlayanları mı dersiniz, yere mutemadiyen eşya atanları mı.... Umuyorum gece 03.00e doğru veletleri uyutmayı başarırlar da biz de nihayet iki gram uyku uyuruz.
Kime şikayet etsem elimde kalacak cozum yok gibi.

Yani sonuc olarak:
Cocuklu aileler cocuklar birbirini gorunce azıyorsa DIŞARIDA BULUŞUN. DI ŞA RI DA. Ya da biraz zahmet olacak ama cocuğunuza az terbiye verin. Bu saatte apartman dairesinde koşulmaması gerektiğini oğrensin