yeniden duzenledim duzenleme en altta

lutfen konumu taşımayın bu bir dert cunku. Flort ettiğim biri var 2 ay oldu ve biz toplamda 7 kez anca buluştuk ve neredeyse coğu 2 saatlik falan. Surekli işi var surekli yoğun. Gecen 2 haftadır buluşmamıştım ben dedim ne zaman istersen olur dedi pazar dedim pazar olmaz pazartesi olsa olur mu dedi bende tabi olur dedim neyse buluştuk ofisinin ışıkları yapılıyordu işcileri bırakıp geldi yanıma bende işin varsa soyleseydin bana dedim o da sonra ekti olurdum dedi yarın bir işim yok yarın goruşebiliriz boşsan dedi bende olur dedim yarın oldu aradım işte o da dediki benim yine işlerim cıktı yine cok duramayacağım hadi gel sen sen gelince konuşuruz dedi yani gelme der gibi değildi o yuzden gittim 1 saat falan durduk bu arada cidden ofisine gittigini biliyorum sonra bana dedi ki sen git soz işim erken biterse geleceğim senin oturduğun yere dedi bende tamam dedim gelemedi.

o gunden beri hic buluşmayı konuşmadık yine 2 haftayı gecti ve bu beni cok yoruyor evet sevgili degiliz flort ama yinede uzuluyorum. Gecen mesaj atmış ilk kez boyle bir şey dedi. Sana aşık olsam be hissedersin yazmış birden bende anlamadım dedim o da gayet acık aslında dedi bende aşık olursan bir gun ne hissettiğimi soylerim dedim o da tamam beklerimmmmm yazmış.bu arada mesajın samimiyetine inanıyorum.

bu bana yarın mesaj atıcak ne yapıyorsun falan diye sizce ne yapmalıyım.Secenekleri yazıyorum

1. ben cok yoruluyorum bu ilişkide bana değer verdiğini hissedemiyorum sanırım boyle bir ilişki icinde olmak istemiyorum bana ayırabilecek vaktin yokken ben hayatımda boyle bir adam var diye duşunmek istemiyorum varlığında belli değil zaten( gibisinden bir metin)
Oda niye oyle diyorsun falan diye biraz zorlarsa bende diyeceğim ki o zaman varlığını belli et.

2. Hicbir şey olmamış gibi devam et gittiği yere kadar gitsin.

3. Bu da sizin oneriniz olsun ne yazmalıyım bu adama ne yapmalıyım

Ona hicbir şey yokmuş gibi davrandım hazırlanıyorum dedim nereye dedi bende arkadaşımla yemek yemeye falan dedim konuşma biterkende bana başka şehirde iş icin oradan gelince goruşelim dedi