arkadaşlar merhaba yine ben
daha once konu acıp anlatmıştım. bu insan ziyanı mesajlar atmaya başladı. tabi tepki vermedim. denk gelemeyeceğimiz yerlerde vakit gecirmeye calıştım, kucuk biryer ve cok ortak tanıdığımız olduğu icin bi şekilde geldi karşılaştık tabi yine tepki vermedim. bir gece ısrarla araması uzerine actım, sarhoştu beni dinle anlatayım ben iyi değilim falan zırvaladı, tamam dedim. gece cıkıp bunu olduğu yerden aldım sarhoştu epey eve gidelim kahve icip kendime geleyim dedi tamam dedim. ben kahveyi yapana kadar bayıldı. 1 yıldır hic yapmadığım şeyi yapıp telefonunu kurcaladım, şifresi aynıydı saat 3 bucuktu sanırım whatsapp konuşmalarını okumam tam 4 saat surdu. şoyle soyliyim eğer kendimi de sayar isem 15 kadınla goruşuyor. kimi eskort, biri tek ve en uzun ilişkisi, diğerleri de işte evli olan var, ne bileyim yaşı buyuk kadınlar.. ne yapacağımı bilemedim once. dedim madem benle konuşmak istiyor bu kadar bunlar ne alaka? sonra eski kız arkadaşına da bana soylediği şeyleri soylediğini gordum seni seviyorum hep sevicem ama olmaz... toparladım kendimi sabah 8 e doğru bende koltukta uyuya kalmışım. bi damla gozyaşım akmadı ama bilmiyorum şoktaydım belki. birşey olmamış gibi 10 da ben cıkıyorum diye uyandırdım, onuda ailesinin yaşadığı diğer eve bıraktım ve eve geldim. sonrası işte herşeyi haber vermeler, beni yalandan merak etmeler. neyin var canım niye boyle soğuksun demeler.
soracağım şu herşeyi yuzune vurup mu heryerden engellemeliyim.
yoksa onun da zamanında yaptığı gibi herşey iyiymiş gibi yapıp biranda pat diye heryerden engelliyeyim mi?
intikam falan değil istediğim. ondan bile anlamaz cunku hasta ve sapık.
kafam karışıkta değil vereceğim tepkinin beni birazda olsa rahatlatması icin soruyorum sizlere.
okuduğunuz icin teşekkur ederim. iyi akşamlar.