Arkadaşlar Yeni Konuyla Devam ediyorum

Ya da....

Kadınla kocasının arasında uzun suredir bir faaliyet yokmuş. Koca ne yaparsa yapsın karısının ilgisini cekmeyi başaramıyormuş. En sonunda careyi karısını bir psikoloğa goturmekte bulmuş. Psikolog genc ve guzel kadını problemini cozmek icin :

"Anlatın bakalım bir gununuz nasıl geciyor "demiş.

Kadıncağız baslamış anlatmaya ...

"Sabahlari işe gec kalmamak icin taksiyle gidiyorum. Fakat yanımda para bulunmadığından sofor " Bayan ya parayı odersiniz ya da .." diyor. Mecbur kaldığım icin ' ya da ' yı seciyorum.

Durum boyle olunca işe gec kalıyorum tabii Patronu kapıda kaşlarını catmış beni beklerken buluyorum. Patron," ise boyle gec gelmeye devam edersen seni işten atarım ya da .." diyor. Yine 'ya da' yı tercih etmek zorunda kalıyorum.

Akşam eve yorgun argın geldiğimde ev sahibi kapıya dayanıp kirayı yine bir hafta geciktirdiğimizi belirterek " ya kirayı hemen odersiniz ya da ." diyor. Eee, haliyle 'yada' yı tercih ediyorum.

Kocam eve geldiğinde de o işi yapacak halim kalmıyor tahmin edersiniz "

Psikolog kadına bakıyor :

"Hanımefendi tum bu anlattıklarınızı kocanıza anlatabilirim ya da..."

Dikiş Makinasi. (en Sevdiğim )
Adamın biri olmus cennete gitmis,cennette otururken bir gun cehennemi gezme hakkı vermisler.
Adam cehenneme gidince birde bakmıs ki her kadının ustunde bir zebani var ,kimine 4 saatte bir kimine gunde 2 defa igne batırıyor.
sormus bunun kerametini zebaniye.neden boyle yaptıklarını,zebani ; anlatmıs olayı demis ki mesela bu 4 saatte bir igne yiyen kadın dunyada 4 saatte bir zina yapıyordu.adam merak etmis olen karısı aklına gelmis yanına gitmis bir bakmıs ki karısına gunde 3 defa igne batırıyolar
.karısına; "tuh sana , ALLAH belanı versin "demiş kızmıs.Kadın yorgun argın kafasını kaldırmıs, "sen bana ne bakıyorsun, git annene bak ustune dikis makinası Bağladılar." demiş.

Mukoko

Temel İle Dursun ORmanda Kaybolurlar..Yerliler Bunları Bulur ve Yakalarlar.Tabi Bunlarin Ellerini Kollarını hemen bağlalarlar.Ve Kabile Lideri Derki Olummu Yoksa Mukoko Mu ?Dursun Duşunur..Olmektense Mukoko yaparım Daha iyi..Kabile Lideri Emir verir.Ve Dursunu Temelin Gozu Onunde S.kerler.
Tabi Temel Gururuna Yedirirmi hic ?
Kabile Lideri Sorar Tekrar Olummu Mukokomu ?
Temel Soğun Kanlılıkla..Olum der.
Kabile Lider..Emir verir. O zaman Buna Olene Kadar Mukoko

Noel Baba

John sabah kalktığında vakit cok gectir. Ve acele ile giyinip hemen bir taksiye atlayıp işe gider. Fakat işe geldiğinde patronu onu her zaman gec kaldığı icin isten kovar. İşten kovulan John uzgun bir şekilde eve doner. Eve geldiğinde yatak odasında Karısını bir Zenci ile yatarken bulur. Ve kadın artık kendisini sevmediğini, evini ve arabasını aldığını soyleyip John'u evden kovar. İyice caresiz kalan John sokaklarda dolaşırken kendini kopruden atıp olmeyi duşunur. Tam kopruden atlarken bir Noel Baba gelir. Noel Baba nicin olmek istediğini sorar. John başından gecenleri anlatır.
- Noel Baba “ Şoyle 20 yaşında sarışın bir kadının olsun ister mi sin?
-John “ Elbette”
-Noel Baba “ Şoyle kendi işin, Porche ve muhteşem bir villan olmasını ister mi sin?”
-John tereddutsuz “Tabi elbette isterim.”
-Noel Baba “Ama bir şartım var.”
-John “ Nedir şartın?”
-Noel Baba “ Bir kere yapacağım!!!!” John duşunur, biraz sabredeceğim ve muhteşem şeyler kazanacağım der. Tamam der. John soyunmaya başlar ve bu işi yaparken
-Noel Baba sorar. “ John kac yaşındansın?”
-John “41”
-Noel Baba “John 41 yaşındasın ama hala Noel Baba'lara inanıyorsun!!!!!”

Bir Yirmilik Takarsin

Adamın biri arabasıyla şehirler arası yolda seyahat ederken trafik polisi durdurur.
"İyi Gunler beyefendi, ehliyet ruhsat lutfen", der.
Adam: "Buyrun" der ve uzatır.
Trafik polisi bakar: "Yangın sondurucunuz var mı?"
Adam: "Var" der, gosterir.
Polis: "İlkyardım cantası?"
Adam: "Var" der, yine gosterir.
Polis: "Zincir" diye sorar, adam gosterir.
"Takoz?"
"Var."
"Cekme halatı."
"Var."
Polis dayanamaz:
- Mezdekenin kaseti der var mı lan?" der.
Adam guler "O da var" der, kaseti gosterir.
Polis:
- Tak o zaman teybe.
Adam takar, polis oynamaya başlar. Adam gulerek: "Memur bey, napıyosunuz" der.
Polis adama doner:
- Eşşek diilsin, bi yirmilik takarsın artık!

Zam

Kalabalık bir belediye otobusunde kadının biri haykırmış:
-Terbiyesiz adam ,yeter artık! –Adam “Aman bayan ne oldu ki?” – “Daha ne olacak gectin arkama. Taksim den beri ayıptır be!” – Adam “Efendim yanlış anladınız herhalde. Bugun aybaşı. Maaşımı aldım, cebimde o var. O dokunmuş olacak.”
-Kadın “İyi de be Adam , Taksim'den Şişli'ye gelene kadar maaşına zam mı geldi? “

Temel İle dursun 5 İla 10 yıl arasında Amerika'da yaşarlar ve orada kurku cok pahalı bir sincap ceşidi bulurlar Turkiye'ye gelirken bundan getirip, uretip, cok zengin olmayı tasarlarlar. Dursun sincabı sırt cantasına koyar ve havaalanından iceri sokar Temel de hemen arkasından havaalanına gelir ve ucağa binerler. Bir sure sonra dursun uyur kucağında bulunan canta yere duşer ve sincap cantadan dışarı cıkar. Hemen Temelin kucağına gelir onunla oynar ve sonra Temel sincabi oldurur.Dursun uyanıp sincabı olmuş gorunce hemen temele sinirle sorar ne oldi buna? Temel cevaplamaya başlar sincap cantadan cıktı kucağıma geldi oradan pantolonuma girdi aleti yakaladı bir sağa salladı bir sola salladı kaldırdı uzerine cıktı İndi cıktı İndi cıktı sesimi cıkarmadım. Sonra biraz aşağı indi taşakları buldu oynadı ,tokuşturdu ceviz zannetti oynadı ellemedim.Biraz daha aşağıya indi deliği buldu yuva zannetti galiba girdi cıktı girdi cıktı yine ellemedim,ama ne zaman cevizleri yuvaya taşımaya kalktı İşte o zaman oldurdim oni.

Bir Yorum Cok Zor Olmasa Gerek.
Okuyan Herkese Teşekkurler