Merhabalar.Eşim aşiri aileci.Tabiki ailesini sevecek, koruyacak ama benim hakli olduğum durumlarda hele hele hamile olduğum bir durumda beni uzup futursuzca ailesini savunan bir eş.4 aylık hamileyim.5 gun hastanede yatip zaturr tedavisi gordum.Bu sırada kayınvalidem kizinin yanında şehirdişinda olduğu icin annemi aradim hemen geldi.Allahı var eşim de hep yanımdaydı.Kayınpederim de geldi ziyarete.Hastaneden cıktım 4 gun daha damardan serum yemeye hastanelere gittim.
Evimiz işime uzak ve soğuk olduğu icin ev ariyorduk denk geldi bulduk.Hemen taşinma işlemlerine başladık.Bu sırada kızının yanına gitme plani olan kayınpederim vazgecti taşinma işi cıktığı icin kendisi ben gitme demedim.Kayınvalideme de erken gel anne biraz sen de ben ağir kaldiramiyorum annem de tak başina yorulur yazıp sonra neyse uzulmesin diye sildim.Sadece ne zaman geleceksin dedim haftasonu torunlar birbirini yiyor dedi.Bir şey demedim ama annem de atarlaniyor belli etmeden.Nakliye yuzunden 3 gunde parca parca taşindik ben gitmem diyen kayinpeder evin perdelerini takip akşamina damadi iş sebebiyle geldi bulunduğumuz şehire diye gitti.Ben yine eşime bir şey demiyorum ama sinirden kuduruyorum annem bu zamanda yanında olmayanlar ne zaman yanında olacak diyor hakli olarak.Haftasonu eşyalari yerleştirmeye gelirim diyen kayınvalde de kocasi gittiği icin gelmedi haliyle.Canım annem taşidi eşyalari acti yerleştirdi her seyi yapti hala diyor ki senin kayınvalde kayinpeder bu durumda seni birakip gitmez belki kizla damat kavga etmiştir falan.Bakiyorum eşime telde konusmalara oyle bir hava almiyorum.Neyse kayınvalide mesaj atti kizim yerleştiniz mi sen iyileştin mi annen de yorulmustur diye cevap yazmadim.2 gun sonra eşim diyor ki anneme mesaj atmamişsin ablam soyledi annem uzulmuş sana bir şey demiyorum artik actim ağzimi yumdum gozumu
Ailesine gelin gitmeyin bu kiz hamile diyemediği gibi ben laf edince suclu oluyorum.Annesi uzulmuş benim annem de bu halde kizlari yalniz birakılınca uzuldu dedim.Evi yerleştirdik annemlere geldim rapor alip dinlenmek icin sehir dişina.Hala bana tripli.Cocuk icin ses cikarmiyor mus da ben terbiyesizlik yapiyormusum ailesine.Nakliyeciler bile babasi icin kacti gitti dedi işin ortasında bunu soyledim en son.Hala bana rest cekiyor bebek icin susuyormuş oyle mi ben de seni boşuyorum bağliliğina tek sebep bebekse hala beni uzulebiliyorsan dedim.Annene babana gel gitme diyemiyorsan bile bana de ki sen de haklisin ama ben napayım falan demesiydi.Bana dediği bu evi bulmasaydık sen tatildeyken zaten biz tasıyacaktik yerleştircektik sen hazira gelecektin şaka gibi.Kıyafetlerimi babasina toplatcam sanki oyle bir durumda!
Sonuc olarak alttan almiyorum.Aile kavgasi bizde evlendik evleneli oluyor inanin.Karısı ve cocuğuyla aile olduğunun bilincine varamiyor asla.