Gunaydın hanımlar.
Kızım iki bucuk yaşında bir aydır falan kreşe gidiyor. Alışma sureci hastalık vs derken toplasanız 1 hafta anca gitmiştir. Tekrar iyileşince dun yeniden yolladım. Servis aracına biri carpmış servisteymiş o yuzden ozel aracla gelmişler arkada yer yokmuş kızımı oğretmeni kucağına oturtmuş on koltukta Bunu bana annem soyledi onemi oturtacaksınız demiş o da evet yer yok demiş . Sinirim zıpladı direk aradım muduru dedim bu ne demek yer yok diye bugun benim cocuğum yarın başkasının cocuğu onemi oturacak? Cok haklısınız daha dikkatli olacağız vs vs konustu. Neyse dedim tamam bir daha olmaz sus shell. Oğlen oğretmeni mj attı kulot bez yerine cırt cırtlı alır mısınız alt değiştiren bayan zorlanıyor diye. Tamam dedim yarın cırt cırtlı bez yollayım.Akşam cocuk kresten geldi bende yarım saat sonra geldim altını değiştireyim dedim. Bir baktım piyasanın en kotu naylon bezi ve cocuğun pıtışı pişmiş ustelikte bez artık o kadar şişmişki o sinirle hemen muduru arayıp dedim siz ne yapıyorsunuz? Selma hanım kendi keyfine gore kızıma kullanmadağım ve asla kullanmayacağım bezi kime gore neye gore karar verip takmış? Yedek bez dolu cantası? şaka mı yapıyorsunuz siz bir gun kulot bezi değiştirmeye tahammulu yokmu acaba dedim. Haklısınız ben ona haddini bildiririm vs gazımı alıp kapattı. ama hala sinirim bozuk. Tamam kucuk meseleler ama bu kadar ozensizlik duşundurdu beni.