Merhaba kk'nin hanımları. Oncelikle konumda bir kac farklı yerden bahsedeceğim ama hepsi bir yere cıkıyor.
ben kendi mesleği olan ama aynı zamanda yazar bir kadınım yani yayınlanmış romanı olan biriyim neyse bunun da konumuzda alakası olduğu icin soyledim. 26 yaşındayım. Bundan 2 sene once o zamanlar milletvekili olan birine ben mesaj atmıştım sizi cok beğeniyorum diye evli olduğunu bilmiyordum ve oda teşekkur ederim ama ben eşine sadık bir erkeğim demişti konu kapanmıştı bu şekilde. daha sonra ayrılmış eşinden vs derken.
bu kişi siyaseti vs bıraktı ama ufak tefek toplantılara vs katılıyor diyebilirim (kim olduğunu kurcalamamanızı rica edeceğim zira onemi hic yok )
yılbaşından ertesi gnku bir paylaşımına yorum yaptım ve bu kişi de şu meşhur i... denilen sosyal medyadan beni takip edip mesaj attı. imzalı kitabınıza nasıl ulaşabilirim diye.
bende kendisine yaşadığım şehre yolu duşerse imzalayabileceğimi soyledim. mutlaka okuyacağını soyledi. bir kere yazdım adresini rica ettim kitabı gondermek icin adresini vermedi derken arada nasılsn vs diye yazmaya başladı.
oyle boyle derken 15 gun once bana mesaj attı x şehrine geliyorum diye bende geldiğinde tekrar haber verirsen bir kahve ısmarlarım dedim konu kapandı. bir kac gun sonra tekrar yazdı nasılsın diye bende iyiyim vs diyip konuşmayı fazla uzatmadık.
geleceği gune kadar hic birşey konuşmadık. geldiği gun bana mesaj atmış goruşelim diye. bende bugun olmaz ama yarın akşam olabilir uygunsa dedim. programı yogundu bunu biliyordum zaten. tamam yarın akşam uygun dedi. o akşam numarasını verdi ertesi gun akşam icin sozleştik.
buluştuk, arkadaşları o ben vs oturduk rakı balık falan yaptık. kitabımı getirdin mi dedi. getirdim birazdan veririm dedim. 5 dakika gecti e hani kitabım merak ettim ver bakayım dedi. cıkarttım verdim. inceledi uzattı e hadi imzala ama diye. cok keyifli bir akşamdı. ben cekindiğimden pek birşeyler yemedim yesene diye ısrar etti baktı yesene kurban olduğum diyerek ben pek birşey yemeyince tabağıma kendi elleri ile koydu yemek falan.
ertesi gun başka bir etkinliği vardı oraya gittim. herkesin icinde işin var mı diye sordu yok dedim gec otur kenara x ler (arkadaşları yani )ile dedi. bende yok başın kalabalık yormayayım seni dedim. olmaz oyle gec otur kenara dedi. bir sure oturdum işi bitti vesaire derken yola cıkma zamanları geldi. memnun oldum tanıştığıma diyip vedalaştık. okuyacağım kitabını eleştireceğim dedi. arkadaşı numaramı aldı x şehrine gelirsen haber ver mutlaka bende geldiğimde tekrar haber vereceğim sana dedi arkadaşı.
işin hikaye kısmı bu bayanlar. gittiği gunden beri hic yazmadı bu kişi. takip ediyor farkındayım 2 kere arkadaşı ile konuştuk ettik. ama beyfendi den tık yok. beğenmedi beni desem ertesi gun uzatmaz kestirir atardı diyorum ama neden boyle yaptı anlam veremedim
Guncelleme :
Yazdı kızlar