Arkadaşlar merhaba.ben gecen hafta hamile olduğumu oğrendim.Daha oncesinden hep hamile kalırsam belirtilerimi yazacam, ilgilenenler okusun demiştim.Bilirim en kucuk belirti de acaba mı demeyi, hemen hamile kalanların belirtilerini okumaya başlardım.Allah a cok şukur nasip oldu uzun zamandan sonra. şimdi ben de sureci, belirtileri yazayım.
oncelikle ben bir duşuk, bir boş gebelik yaşadım.sonra bir yıl olmadı. kurler, ovulasyon testleri...vs. hepsini denedim, ama olmadı. Bu arada doktora gittim.Hormon testleri normal cıktı.Bu ay ise biraz daha oluruna bıraktım.yumurtlama doneminden sonra aşırı bir yorgunluk ve uykususzluk hali gorulmeye başladı, hala da devam ediyor.Ama goğuslerde falan bi şey, hatta her ay şişen goğusler bu ay şişmedi. kasıklarıma arada anlık sancılar girdi.sonra adet gunu idrar testi yaptım pozitifti.beta 646 cıktı.şimdi 10 gunun gecmesini ve keseyi, bebişi gormeyi bekliyorum.Duşuklerden sonra iğne ve kan hapı kullanıyorum.Cok şukur Allah'a.İnşallah her şey yolunda gider.Allahım tum bekleyenlere, isteyenlere yardımcı olsun.Beklemenin acısını bilirim.Allahım herkese nasip etsin. Amin
HAMİLEYİM... belirtilerim...
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- HAMİLEYİM... belirtilerim...