Kutu iceriği;
iPhone 7 Plus 256 GB Siyah
Lightning Konnektorlu EarPods
Lightning - USB Kablosu
5 W USB Guc Adaptoru
Lightning - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptoru
Senelerdir iPhone kullanan birisi olarak ozellikle bu sene yeni cıkan iPhone modellerini cok beğendim. (Ozellikle de renk secenekleri acısından.)
Benim mevcut olarak kullandığım telefon iPhone 6S Plus 128 GB (Space Gray) , ama bu telefonun on yuzeyi siyah , yanlar ve arka renk ise koyu gri renk idi. Yani tam olarak bir renk butunluğu yoktu. Bu yeni iPhone'da ise dediğim renk uyumu cok daha iyi bence. Yeni modeldeki guzel olan diğer şey ise; mevcut kullandığım iPhone'da bellek 128 GB idi ve bu bellek miktarı bana yetmiyordu ama şu an 256 GB olması cok daha iyi oldu benim icin. Daha rahat bir şekilde icerik yuklemesi yapabileceğim. Bir diğer guzel yanı ise; yeni modeldeki sesin stereo olması. Muzik dinlemeyi cok seven birisiyimdir ve bu guzel ozelliğin yeni telefon ile birlikte gelmesini cok beğendim acıkcası. Yeni telefonda tek beğenmediğim ozellik 3,5 mm girişinin olmaması. Kutunun icinden cıkan kucuk zımbırtı ile bu sorunu giderebiliyorsunuz fakat aynı anda hem şarj edip hem de 3,5 mm girişli bir kulaklık kullanamazsınız ve bu iyi bir ozellik değil. Ben de gittim ''Powerbeats2 Wireless Kulak İci Kulaklık - Siyah'' urununden satın aldım ve boylece kablosuz olarak muzik dinlerken , aynı anda telefon da şarj edilebiliyor. Kaliteli bir İtalyan markası olan ''Puro'' kılıflardan da iki farklı renk olarak satın aldım , kesinlikle tavsiye ederim. Şu ana kadar kullandığım iPhone modellerinden (iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S Plus ve iPhone 7 Plus) ''gorunuş'' olarak en cok beğendiğim telefon da bu telefon oldu acıkcası. Teşekkurler Apple.
Urunlerin fiyatları;
iPhone 7 Plus 256 GB Siyah => 4.600 TL
Powerbeats2 Wireless Kulak İci Kulaklık - Siyah => 800 TL
(2x) Puro marka kılıf => 140 TL
Toplam => 5.540 TL