Merhaba arkadaşlar;
ben en son 18 mayısta hastalandım.. adetlerim şu sıralar pek duzenli değil ama normalde 30-35 gun aralıklarında oluyorum.. eşimde bende korunmuyoruz artık yavas yavas bebek duşunmeye başladık cunku.. bugun adetimin 31. gunu acıkcası yumurtlama zamanı falan takip etmedim ve o konuda pek bilgim yok ne desem yalan olur.. dun ve bugun benden bazen kahverengi bazende acık kırmızı kan geldi ama camaşırıma gececek kadar değil tuvalete gittiğimde peceteye gelecek kadar.. bunun yanında karnım surekli acıkıyo ama canım bişey yemek istemiyo (sıcaklardan olduğunu duşunmuştum) kasıklarımda adet olcakmışım gibi değil ama garip ağrı var değişik şiş gibi birde sabahları gaz sıkıştırıyo ve beni 4 gundur falan uykumdan uyandırıyo (ayaklarımı uşutmuş olabilirim diye duşundum ama bu sıcakta uşutmem icin cok marifetli olmam lazım) son olarakta idrara sık cıkmaya başladım ve sanki idrarımla birlikte bişey yuzuyo icinde nasıl anlatayım bilemedim ama değişik bişey bi kac kere gordum..

bu arada gecen aylarda ultrasonla baktırdığımda bişey cıkmamıştı ama tum bunlar hamilelik belirtileri mi yoksa iltihap kist falan olabilir mi? ona gore doktora danışmak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinrim..
şimdiden cok teşekkur ederim