Eşimin kuzenin eşi ile ilk evlendiğimizde cok iyi anlaştık cok sevdim cok tatlı bir kızdı onlar bize gelir biz onlara giderdik sık sık dışarıda da goruşurduk. Sonra ben bebek duşunmeye başladım oda onlarında istediğini ama olmadığını soyledi. Bu konuda birbirimizi incitecek hicbir şey soylemedik hissettirmedik. Hatta konuşurduk bebeklerimiz olunca şoyle olur boyle yaparız isimleri şunlar olabilir gibi heyecanlarımızı paylaşırdık.
Sonra ben hamile kaldım ben hamile kaldıktan sonra benimle goruşmeyi kesti. Saygı duydum gercekten ustune gitmedim bilmeden kalbini mi kırdım dedim hayır dedi uzulduğunu anladım zamana bıraktım. Benim ikiz kızlarım doğdu bana ne hayırlı olsuna geldiler ne de aradılar. Sadece eşimi kuzeni aramış o kadar. Sonra oğrendim oda hamileymiş (benim doğum yaptığım ay hamile kalmış). Kız 8 aylık hamileyken ailede bir cemiyet oldu karşılaştık bana iyi bir adım attı konuştuk falan ben kotu davranmadım hic olmamış gibi yaptım. Doğum yaptıktan sonra eşim kuzeni ısrarla davet etti bizi ben gitmek istemedim ama eşimin hatrına sorun cıkmasın dedim.

Eşimle kuzeni başka odada oturdular kız rahat etsin diye. Sacma sapan muhabbetlerini dinledim. 40 dk 1 saat civarı oturduk kalkmak istedikce kuzeni oturun ya falan yaptı kaldık oyle. Bir cay bile ikram eden olmadı. (Beklemiyorum zaten lohusa ama kendileri ısrarla cağırdı ve mutfakta cay kaynıyordu bebeğime mama yaparken gordum sıcak su kullandım demlik demlenmişti yeniydi yani) surekli erkek bebek istediğini cinsiyeti oğrenince dua ettiğini falan filan anlatıp durdu. Ben cocuğuma asla mama vermem dedi (o sıra kızım mama iciyor) gidene kadar aynı muhabeti yaptı kızıma tuhaf tuhaf baktı yuzunde hic bir bebeğe bakıyormuş gibi bir ifade belirmedi. Sevme yada gulumseme gibi. Kızımın diğerini anneme bırakmıştım zaten benimle gelende hic sesini bile cıkarmadı oyuncağıyla oynadı. İnanın rahatsız etmedi yani pusetinde oturdu. Giderken bebeğin kullanabileceği şekilde bir hediye aldım (ek gıda seti) beğenmedi ve beğenmediğini de belirtti. Cok zoruma gitti bu tavırlar. Goruşmek zorunda değiliz oyle bir adımımda olmadı madem nefret eder gibi davranıyorsun ne diye cağırıyorsun? Niye ikiyuzluluk yapıyorsun? Oğluna da benim cok istediğim ismi koymuş. Aa sende istitordun dimi dedi birde. Derdi ne bilmiyorum. Surekli cinsiyet kucumsemesi beni cok gerdi cok kızdırdı. Bu insana nasıl davransam icim soğur? Eşim karısı oyle diye kuzenime mi kuseyim diyor ama kuzenin yana yakıla cağırıp demlediği caydan bile ikram etmedi ki. Cok sinirlerim bozuk. Bana iki kelamda olsa yorum yapar mısınız ben mi alınganım yoksa sizde bozulur muydunuz?