Selam nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim gorev yaptığım yerde bir polis aylar once numaramı bulmaya calışıyor buluyor benle iletişime gecip beni sevdiğini VS soyluyor ben ise : hazır olmadığımı yeni bir duruma istemediğimi soyledim bu surecte burası kucuk yer hep karşıma cıktı her yerde, ailesine de anlatmış etmiş neyse gecen hafta beni aradı evlenmeyi duşunuyor musun dedi, hayır istemiyorum daha dedim sonra bana iyi ben evlenmeyi duşunen kızla konuşurum dedi suratıma kapattı sonra aradı şimdi kız arkadasımla yazışıyorum dedi ne guzel dedim kapattı sonra bu kişi ara ara beni arayıp unutamıyorum vs dedi ben istemediğimi dile getirdim, sonra en sonunda beni kandırdın kullandın dedi 1 saat sonra aradı canını yakmak icin yapıyorum dedi. Dun aksam aradı kapattı ben de artık ne var diye dondum ben mi aradım ben seni neden arayayım 5 para etmezsin ki dedi terbiyesiz dedim artık beni rahatsız etme şikayet ederim dedim sonra beni aradı Allah belanı versin dedi kapattı numaramı değiştirdim ne yapıcam şaşırdım baş ağrısı cektim gun boyu. Kabul etmek zorundaymışım gibi davrandı psikolojimi bozdu :/