Selam kızlar

aslında 1 senedir suren bir durum var ama işler şu an değişti ve ne yapacağımı bilmiyorum.

2 senedir devam eden bir ilişkim var. Gecenlerde de bana evlenme teklif etti, ben de kabul ettim. Bir senedir anlam veremediğim, bekleyişte kaldığım bir durum var ve sevgiliyken cok da onemsemedim. Bir yanlışını gorursem gerekeni yaparım dedim ama konu evliliğe gelince işler değişiyor.

Biz 3-4 aydır beraberken ben bir gun telefonunu karıştırdım. Evet hic etik değil cok yanlış biliyorum ama yaptım. İnstagramdan bir kız anlık bir fotoğrafını mesajla gondermiş. Hani acıp baktıktan sonra bir daha gorunmeyen fotoğraflardan. Muhabbetin akışından acık sacık bir fotoğraf olduğunu tahmin ettim. Sevgilim, gecenlerde bir unlunun telefonundan acık fotoğraflarının calındığını, dolayısıyla boyle şeyler yapmamasını soylemiş. Kız da ozlemedin mi diye cevap vermiş. Sevgilim cok guzel bir ilişkim var demiş. Kız başka bir şey yazmamış.

Her şey olması gerektiği gibi gorunuyor değil mi?

Bu konuşmalardan sonra erkek arkadaşım kızın yeni eklediği bir fotoğrafını beğendi. O aralarda bir gun laf arasında eski sevgililerden, durduk yere atılan mesajlardan bahsediyorduk. Benimleyken boyle bir şey oldu mu dedim. O da fotoğraftan bahsetmeden anlattı. Niye bu kadar zaman sonra mesaj atmış olabilir diye sordum. Sevgilisinden ayrılmıştır, oyle arada goruşuyorduk dedi. Daha sonra da kızı takipten cıkarmış. Kız da aynı şekilde takibi bırakmış.Ben de bu konuyu kafamdan cıkardım.Uzun bir sure de telefonuna dokunmadım.

1 sene once yine bir kurtlandım telefonuna baktım. İnstagramdan o kızı aratmış. Hoşuma gitmedi ama meraktandır falan dedim. Fırsat buldukca kontrol etmeye başladım ve her baktığımda yeniden aratmış oluyordu. Belki de her gun bakıyor. Kızın profili kapalı. Takip isteği falan atmamış, gorduğum bir mesaj yok. Bu kadar takıntılı bir şekilde neden bakıyor anlamıyorum.

Bu arada kız kendisinden 10 yaş kucuk. Bir sure goruşmuşler, cinsel anlamda da beraberlik olmuş ama duygusal olarak cok yoğun bir paylaşım olduğunu sanmıyorum. Bir kez erkeklerin kendilerinden genc kadınlarla beraberliğiyle ilgili konuşuyorduk. Benim oyle bir kız arkadaşım oldu ama aynı dili konuşamıyorsun, olmuyor demişti. Bu kız o kız sanırım. Aşk yaşanmış gibi bir acıklama değil bu.

Telefonunda gorduklerimi de soyleyemiyorum. Ne yapmalıyım?