Merhaba hanımlar. Uzun zamandır takip ettiğim bu foruma birgun konu acacağım belliydi

O yaşın gereği mukemmel duzeyde denebilecek hem arkadaşlık hem dostluk hem sevgililik yaşadık.Soylediğim sebepten ayrılmak zorunda kaldık. O hemen ama hemen birkac ay icinde evlendi.neredeyse 2 ay icinde nişanlandı.Bu kadar benim icin mucadele eden biri bunu nasıl yaptı anlayamamıştım o donem.Hayatta anne baba yoktu zaten.Tek başınaydı bilmiyorum belki ondan. Bu arada aramızdaki yaş farkı 10 yaş. Sonra ben universiteye başladım sonrasında eşimle tanıştım evlendim v.s. Hic konuşmadık goruşmedik bu surec icerisinde.
Bundan 4 ay once bi telefon geldi, actım. pardon yanlışlık oldu dedi.Estağfurullah dedim tam kapatıyordum nasılsın dedi.İyiyim tanıyamadım falan dedim ama cidden tanıyamadım.İsmini ve yanlışlıkla aradığını soyledi.Nasıl olduğumu bi sıkıntımın olup olmadığını sordu.Bu arada beni ne zaman istersen arayabilirsin dedi ve ben gercekten yanlışlıkla aradığını duşundum.
Bi uygulamadan profiline baktım bi sıkıntısı falan mı var acaba diye, gorduğum ilk şey 2.cocuklarının o gun dunyaya geldiği.
2 ay sonra yine aradı kusura bakma yine yanlışlıkla oldu dedi sesi cidden telaşlı geliyordu.Tam numaramı sil diyecektim ki cok acelem var dedi ve kapattı.Sohbet muhabbet falan da etmeye calışmıyor ilginc olan da bu.
Neyse 3 ay sonra watsapp tan bi mesaj, onun işiyle ilgili. Cevap vermedim, 2 dk sonra bi daha, sonra tekrar.Sonraki gun tekrar. numaramı sil yanlış gonderiyorsun dedim. Pardon sinirlenme dikkat ederim yazmış. Hayır dedim tamamen sil.Tamam yazmış.
Ama cidden neydi bu şimdi?