Kızlar yardımmmm edin lutfen bana bir akıl verin ben 4 yıllık evliyim kocası severek 5 yıl bekledik birbirimizi ve sonunda evlendik evliligimizin ilk 6 ayı cok iyi gidiyordu cok mutluyduk evimizde huzun vardı ama sonrasında kocam beni sosyal medyadan bana gore aldattı yani kimseyle cinsel bir birleşmesi olmadı ama yapmaya calıştım diye duşunuyorum surekli kızlarla mesajlasiyor sevgili yapıyor kendisine buygun benim icin bir sıkıntıyı zaten 1 yıl sonra hamile kaldım ve doğum yaptım cocugumu kaybettim sonrasında eşim gene herseyden bir bahane bularak kavga ederdi ben artık dayanamiyordum eskisi gibi olsun diye ona bir ders vermek istiyordum akıllarına istedim yatağıma bile almadım surat astım haftalarca konuşmadım aynı evde iki yabancı gibi doğumdan sonra biraz iyiydik ama gene anlqsamiyorduk birturlu guvenmiyorum heran beni aldatmak bişey yapacak diye korkuyla yaşıyorum beni hic duşunmuyor yada belli etmiyor gecelerde ağlarım hic donup bakmaz bile beni hep insanların yanında kucuk duşurur ailemin yanında bile hicbişey yokken bağırarak bir şey bulur ve kızar bana sabrediyorym şu ana kadar sonrasında gene hamile kaldım bu sefer de duşuk yaptım eşim artık bisanma lafını dilinden duşurmedi bana boşalacak derken icimi sokuyir gibi canım cok acıyor herneyse sonrasında gene sorunlarimizicozduk biraz iyidik mutluyduk huzurumuz vardı fakat duşuk yaptıktan sonra birgun boşalacak bu sefer kararımı kesin dedi ve anlamadım sadece bana dediki benimle ilgilenmiyirsun cinselligi ilk once benim istemem gerekiyormuş ve her gece ona sarılarak iyuymami istiyor fakat ben sarılmak da arkasını hep donuyor benimde zorunda gidiyor ve sarılmak istemiyorum gece ben mi baslamaliyim yoksa hep erkeklerden bekleniyor boyle şeyler ne yapmalıyım kızlar bosanamam seviyorum kocası hemde ailemi duşunuyorum onları uzme é istemiyorum derdimi anlatacak kimse é yok dayanamıyorum ya
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.