Selam bayanlar . Size anlatayım siz kim haklı cevap verin. Gecen hafta cumartesi gunu evde borek yaptım. Biraz acı olmuş ama yenmeyecek gibi değildi ki yedik zaten. Ertesi gun yani pazar gunu kaynanama gittik . Biraz durduk eşim senin annenlerede gidelim dedi. Tamam dedim. Cıkarken kaynanam aksama ne yapalım. Ispanak var dolapta onu fırına verelim dedi. Bende akşam borek yedigimizi belirttim. Ayarlarız birşeyler dedim. Kendi anneme gittik. Geri geldim sebzeli pilav yapalım diye malzeme hazırlıyorum ki eşim istedi. Benim kaynana 2 3 defa ıspanak bozulacak onu mu yapsak dedi. Bende saygısızlık olmasın diye sen bilirsin dedim. Neyse hazırladık bu biberi değiştirmiş bu bobrekte acı olmuş. Eşim bozuldu ben anladim bozuntuya vermedim. Eşimin bozulduğu da pilav yiyemedi o yuzden biz tartıştık bana diyor sen benim huyumu biliyorsun niye pilav yapmadın diye ben de annen istedi benim ev degilki diye savundum kendimi ben cok cabuk ağlayan birisiyim ben ağladım o soylendi kaynana beni savundu ama kirildim ikisine de ben bir kac gun sessiz kaldım mecbur kalınca konustum . Esimde konuşmuyor şimdi. Valla anksiyetem kalktı. Icim daralıyor yaa nasil yaranacaz bu erkeklere bilmem