merhaba arkadaşlar,daha onceden konu acmıştım ve kısaca eşim ile anlaşamadığımızı boşanmak istediğimi yazmıştm..aileme karşı hatalıyım kabul ediyorum ve o kadar pişmanım kii hergun aklımdalar yaptıklarım onları uzduğum anlar birbir aklımda eşime karşı sanki fırsat kolluyorum tartışsa kavga etse bitirecek gibiyim zamanın da sabrımı cok tuketti ailesi eşim...yaptıkları birbir gozumun onune geliyor ailem boşan dediği zaman 2 aylık evliydim o ne der bu ne der diye korktum aslında biteceğini gun gibi biliyordum babam defalarca ağladı o adamdan sana koca olacağını bilsem servetimi onune sererim dedi ama yapamadım...annem babamı cok uzdum kızlar ve evliliğimin biteceğini gun gibi biliyordum, biliyorum...bunu ablamla konuştum annem babam sana cok kırgın dedi ama pişmansan gercekten evliliğin yurumeyecekse bitir annem babam seni atamaz sen evlatlarısın diyor ben utanıyorum onları cok uzduğum icin olayların ustunden 1 yıl gecti zaten 1,5 yıllık evliyim. ne yapacağımı bilmiyorum sanki anneme babama bişey olacakmış ve ben cok pişman olacakmışım gibi geliyor...gun gectikce eşime karşı soğuyorum, uzaklaşıyorum...ona guvenmiyorum...1 yıldır ailemin yanına gidemedik gitmek istemiyor beni oyalıyor şu tarih bu tarih diye...1 yıl gecti..ben vicdanen artık cok huzursuzum pişmanım ve ailemn yanında olmak istiyorum biliyorum ki onlar beni yarı yolda bırakmaz!!bu evliliğin biteceği belli kızlar ama 1 yıl ama 5 yıl sonra ben eşimin suyundan gitmesem hergun kavga tartışma olacak hep susuyorum kavga edince de hep bağıran kıran doken o oluyor ben yine susuyorum...eşimi cok seviyordum deli gibi ama herşeyim hislerim aşkım onun yaptıklarıyla tukeniyor gun gectikce uzaklaşıyorum..onu kaybetme korkum yok artık! gencliğime yıllarıma yazık etmek istemiyorum henuz 24 yaşındayım..belki de enbuyuk problemimiz eşimin 37 yaşında olması aradaki yaş farkı ve daha once evlenp boşanmasıdır!!kızlar eşim benm soğukluğumun farkında ve sabrımın kalmadığının da o yuzden buaralar aramız iyi ama ben boşanmak istediğimi nasıl soylemeliyim once ailemimi aramalıyım onumuzdeki ay ablam doğum yapacak onun yanına gideceğim gidip birdaha donmemeyi bile duşunuyorum ordan ailemin yanına gitmeyi..yada gitmeden mi konuşayım nasıl yapayım..cunku kendisine defalarca dedim bu ay gidecektim ailemin yanına barışmaya yine erteledi şubatta diyor ama kandırdığını biliyorum....herzaman kii gibi ki zaten hic sozunde durmadı artık şaşırmıyorum..nasıl yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var..teşekkurler herkese arkadaşlar...