Kizlar sevgilimle ayrilali 5 gun oldu.Mutlu edemedin deyip birakti ama cok sinirli biri bana yapacaklarindan korktum o biraksa bile.Ben ogretmenim o hakim.Dun ailemle ilgili cok kotu bir haber geldi.Sakinlestiricilerle ayakta durdum bir erkek arkadas goturdu hastaneye.Tahlil sonuclarini beklerken hastaneye yakin bir kafe de oturduk ama ben orada bile ağlıyordum. Baktim eski sevgilimin arkadasi telefonunu bana doğru tutmus belki foto bile cekmiş olabilir.Numaralarimizi engellememistik.Kardesimde kanser şuphesi cikti cok sukur sonuclari temiz cikti.Ben de korktum hemen birini bulmus diyip zarsr verir diye ben aciklamak istedim gece olunca mesaj attim.Dedim boyle boyle hemen birini bulmus diye dusunme senden de bi beklentim yok sadece ilce kucuk. Bana yazmis sen nasil bir karaktersizsin bana vicdan yaptirip konusmaya calisiyorsun.Ben de yanlis anladi diye kardesimde bir sorun yok iyi cıktı ben biraz rahatsiz oldum tahlil sonucu bekliyoruz yazdim.Banane beni ilgilendirmez ,senden banane ,ailenden banane.Bir daha yazarsan ya engllerim ya da savciliga veririm rahatsiz ediyor derim yazmis.Cok şukur ayrilmisiz.Banane benim hayatimda yerin yok yazmış. Kizlar sizleri dinlicem aklim basimda degil dunden beri bir suru sakinlestirici yedi bunyem.Bu adam bana zarar verir mi cok kucuk bir ilce.Ailemi arar sorar mi ya da o beni hastaneye goturen arkadasimi bulup zarar verir mi.Sessiz sakin mi.kalmayalim ne yapmaliyim hic bir yazmadim o son yazdiklarina ama bir sey yapacak diye aklim cıkıyor bi zarar verir diye