Gunaydın guzel haftalar. Canımı cok sıkan bir konu oldu, aslında belki takmamam gerek ama sizlerden de fikir almak istedim. Bu işyerimde dorduncu seneme girdim. Şirketin yıllık toplantı takvimleri, Ceo ’nun programı, amirimin takvimi, yıllık toplantı takviminin tum yoneticilere gonderimesi, santralin yanıtlanması, sekreterya işleri, toplantılarda imza al, yaka kartı ayarla vs. yapıyorum. Piyasadaki yoğunluğa bağlı (demir celik sektorundeyiz) bazen fazla sakin oluyor.
Bu arada ben onceden tum organizelerimi yapar, takvimlerimi oluştururum yine oyle yaptım.
Amirim bana iki kez şakayla karışık sıkılıyorsun sana iş verelim iması yaptı. Hatta ikincisine cok sinirlendim. Başka bir arkadaştan bişey istedi ardından da Vive Hanım yapar ya zaten sıkılıyor dedi.
Bu bana kendimi değersiz hissettiriyor, ulan daha ne yapayım senin kadar buyuk hicbir firmada santrale ceo asistanlığı kitlemezler, sen onu yapıp beni beğenmiyorsun.
Kendileri doğal olarak cok yoğunlar, yeni yıl butceler vs. ama ben asistanım a sis taaannn benden koordinator performansı bekleyemezsin ki....!
Ayrıca sigara da icmem yani molaya da cıkmıyorum ee ne bekliyorsun oleyim mi?
Velhasıl bir daha bu şekilde sozde şaka yaparsa ya ciddi ciddi konuşayım ya da laf sokayım diyorum.
Sizce ne yapayım? Sanki herkes atomu parcalıyor şirkette anasını satayım.