Kızlar tekrardan merhaba daha once de yazmıştım okumayanlar icin okuyabilirsiniz oncekini.. yeni durumlardan haber vermek istiyorum sizlerden de tekrar fikir almak adına. Son durum şoyle, sevgilimi arayıp artık napmak istediğini sordum ayrılcaksan ayrıl yeter dedim tamam bitsin dedi bende oyle diyince şok oldım gercekten bunu mu istiyorsun dedim evet filan dedi sonra ben dayanamadım tekrar nasıl bu kadar basit ya filan gibi şeyler soyledim sonra kapat sonra konuşuruz dedi aradı beni gece konuştuk sinirle soyledim ayrılmak istemiyorum seni seviyorum dedi ya ben ayrılırsam diye hic korkmuyor musun tamam dediğinde bende onaylasaydım napardın dedim biliyorum bu ilişkinin bitmiceğini senin benden gitmiceğini dedi.. yani bu acıkca beni elinde gorduğunu mu soyluyor anlamadım kızlar.. sonra sizler ve başkalarından da aldığım goruşlerle kendimi geri cekme kararı aldım konuşmalarımız artık “gunaydın gunaydın dışarı cıkıyorum eve geldim” sadece bu kadardı ve yine gunlerdir aramıyor beni.. bende yazmama kararı aldım bugun gunaydın yazmadı bende yazmadım ilk defa dışarı cıkarken haberde vermedi. Durum bu kızlar sanırım bitti ya da benden bi adım bekliyor ayrılmak icin.. belirsizlik beni mahvedicek.. niye boyle gercekten sorgulamaktan cok sıkıldım ayrılınca da cok uzulucem başka bi kız mı var bu kadar soğudu benden anlayamıyorum..