kızlar 2 hafta once test yaptım silik cıktı ertesi gunune tekrar yaptım biraz daha bellydi ve hafta sonu yaptım ıkı cizgi cıktı. o kadar sev,ndimki emin olamadım ve pazartesi kan testi yaptırdım salı gunu oğrendim 635 değerim ve 4.5 haftalık hamile cıktım. o gun cok az kan geldi kahverengi şekilde ve başkada gelmedi korktum ve ertesi gun doktra gittik hcg degerim 299 duşmuş dktr duşuk olabılır dedi ve progestan ilac verdi. 2gun sonra tekrr gel dedi ve gittik 87 duşmuş ama ben ultrosnda bakmalarını beklerken 5 haftalık bebek gorunmez dediler ve bakmadılar kendı doktorum bayram nedeni ile izinli gidemedim mecbur acilde testlerle yetindim. hala kanamam gelmedi pazartesi doktrumdan randevu aldık gidicez. bulandım baş donmem gecti duşuk yapıyorsun dedi acıldeki dktor moralım cok bozul herkes her kafadan bişyler soyluyor bu ilk hamılelıgım 10 aydır ugrasıyrduk cok sevinmiştik şuan 5+3 gunluk hamileyim tabi yerindeyse hala kanama olmadan duşuk olmaz değilmi? lutfen boyle birşey yaşayanlar bana bilgi verirmi ne yapacagımı bilemiyorum. boş gebelik ve dış gebelikte olabılırr diye araştırdım iyice kafam karıştı

( surekli yatıyorum ve kasıklarımda agrı oluyor...

(