Herkese merhaba,
1 tane evlÂdım var 4.5 yaşında, 10 yıllık evliyiz. maddi sorunlardan dolayı ertelemiştik. 5. Yılımızda nasip oldu.
Daha sonra farklı sorunlar oldu eş, eşimin ailesi maddi kayıplar vs. Neyse gecti gitti cok şukur, kısaca eşimin ailesinden kimseyle goruşmuyoruz (onlar istemiyor)
Cocuğumuz 1 tane olduğu icin cevremden cok baskı yiyorum. Kımse selam versem 2.yi soruyorlar. Tabi ki bizi ilgilendirir biz karar veririz fakat sonradan pişman olur muyum diye korkuyorum.
Maddi anlamda ben calışmazsam sıkıntı cekeriz o yuzden evde duramıyorum calısmam gerekıyor.
Eşimin ailesinden kimseyle goruşmediğimiz icin ve benim ailemden de kardeşlik akraba vs bağları cok kuvvetli olmadığı icin bayramlar bile buruk geciyor. (akrabalar memlekette istanbulda sadece annem ablam kardeşim var)
Herkesın fıkrı su, size bırsey olursa onlar bırbırıne dayanak olur. Araları cok kotu olan kardeşlerde var. Bizim sıcak bir bağımız olmadığı icin ya cocuklarında oyle olursa diye hic istemiyorum. Allah korusun bize birşey olsa cocuğuma bakacak annemden başka kimsem yok.
Eşimle iyiyiz hic-bir sorunumuz yok şukur, 33 yasımdayım rahat 2 3 sene olmaz zaten durumlardan dolayı e zaten yaşta geciyor.
İcim daraldı bu konudan, sizin fikirlerinizi merak ediyorum???