Kızlar onceki konumu hatırlıyorsanız eşimin ailesinden farklı bir ilceye eşimin işine yakın yere taşınma fırsatımız gecti ele ev sahibinin yaptığı zamla. Eşim işe 2 saat erken kalkıp 2 saat gec geliyor eve. Biz eşimle konuştuk kararı verdik taşınıyoruz.
Bu akşamda eş ailesine gittik yemeğe, onlar taşınmamızı istemiyorlar, suratlar beş karıştı, eşimde biz taşınıyoruz haberiniz olsun gibi soyledi, anneside iyi artık 40 yılda bir goruruz sizi falan dedi, benimde ailem 6 saat uzak ve goruşemiyorum, bu laf edilir mi. Neyse sonra eşimin teyzeleri geldi oturmaya, kendileri 6 kardeş, kv sadece kendi akrabalarıyla goruşur kpin tarafını takmaz. Bana nişanlıyken senin bir tane değil 6 tane kaynanan var demişti. Bende oyle mi dedim ve uzak duruyorum.
Eşim gececi olduğu icin işe gidecekti biz kalkalım dedik, bana teyzeleri niye kalmıyorsun sen nereye gidiyorsun gidilir mi tarzı konuştu, bende basbaya gidiyorum yatılı kalmaya gelmedim ki dedim, arkamdan ayıp gibi şey soylendi, kv yi doldurmak icin
Annemi aradım icimi doktum oda bu devirde millet kvsini cekmiyor teyzeleri mi cekeceksin iyi yapmışsın dedi. Siz ne duşunuyorsunuz icimi doktum