Kızlar Selam
Burda benim meşhur bi kac derdim vardı cok şukur hepsinden lincimi yedim tokum ohh. Mesleğimi sevmememden dolayı once bi işi gucu bırakıp korlemesine yurtdışına basıp gitmek, sonra işimle alakalı firma acmak, sonra yeniden hemşirelik okumak derken kii bunların hepsi 3-4 ay icinde gercekleşti ben herşeyi bi kenara bırakıp mesleğimde kalmaya karar verdim.. nerden tutsam elimde kaldı bi şekilde sevmeye calışacağım..
Şimdi aslında konuyu alakasız bi yere bağlıcam. Diğer bi konum da ev meseleseydi. Şuan istanbuldan ev almaya karar verdik. Hemşirelik okuma duşuncemden dolayı kredi cok odiyemiceğimizi duşunuyoduk. Bundan vazgecince iki maaşla guzellikle oderiz inşallah o yuzden istanbulda karar kıldık
şimdi sizden ricam. Yaklaşık 200 bin peşinatımız var. Max 550 bine kadar ev bakıyoruz. Onceliğimiz anadolu yakası. Kadıkoy ataşehir uskudar tarafları ilk aklımıza gelenler. Buralardan hangi mahalleleri onerirsiniz ? Veya anadolu onerebileceğiniz başka yer var mı ? İkinci tercih olarak avrupadan da onerebilirsiniz
3+1 istiyoruz. Ve mumkunse en cok 20 yıllık olsun. Mahallenin temiz olması cok onemli. Eşim surekli şehir dışında olduğundan tek kalıyorum. Nezih olması ilk tercihimiz. İstanbula dair hic bi bilgim yok acıkcası yerleşeli 1 sene bile olmadı. Onerileriniz cok kıymetli benim icin.
Alıntı yapamazsam kusuruma bakmayın okucam hepsini