Merhaba arkadaşlar
yorumlarınıza ihtiyacım var , kendimi sucluyorum . Guzel birşeyi başlamadan mahvettimi duşunuyorum.
2 ay once bir arkadaşlık sitesinden biriyle tanıştım, Tanıştığımız gun sabaha kadar birbirimizle arkadaş gibi konuştuk ve on yargısız bir sekilde tum hayatımızı anlattık . En azından ben durustce anlattım cunku hicbir beklentim yoktu ve yeni bir ilişkiden cıkmış ve yorgundum. Bir kere o davet etti gidemedim, sonrasında ben kahve icelim dedim gelmedi. Aradan bir ay gecti ve sosyal medya da arasıra selamlaşmamız dışında bir dialogumuz olmadı. 3 hafta once ısrarla goruşmek istedi ve goruştuk. İlk karşılaşmamızdı. Birbirimizden hoşlandık sonrasında da hafta da 2 kere goruştuk ve her goruşmemizde 7-8 saat zaman geciriyorduk cok iyi sohbet ediyoruz ve aramızda hicbir cinsel munasebet olmadı. ikimizde orta yaşlardayız .Aramızda inanılmaz bir cekim başladı , ikimizde bu yaşta boyle bir duyguyu yakaladığımız icin şukrediyorduk. En onemli cumlesi ise seni kucuk şeyler icin asla bırakmayacağım demişti , bozmayalım emek harcayalım demişti.Kısa zamanda 3 hafta kadar oldu ciddi şeyler de konuşmaya başladık evlilik cocuk vs vs . Beni arkadaşlarıyla tanıştırmak istediğini soyledi.İkimizde yanlız yaşayan insanlarız ama birbirimizin evine hic gitmedik. Dışarda uzun zamanlar geciriyorduk . Ben de soru işareti yaratan bazı konuşmları olmuştu ama ben bunları kendi guvensizliğime bağladım zaman icinde guven oturur diye duşundum ama dun patlak verdim. Kendisine dun ben den sakladığın birsey mi var , sen başka biriyle mi yaşıyorsun diye sordum. Bu guvensizliğimin sebeplerini sıralarsam : 1- Dışarda gecirdiğimiz gecelerde san ki benim onunla birlikte kalma isteğimin olma ihtimaline karşı evinde hep birileri oluyordu , ya da denk geliyordu bilemiyorum. Bir keresinde akşam saat 9 da kız kardeşi ve cocukları evleri ilaclanıyor diye onda kalmaya geliyor . 2. yarın goruşecektik beraber kalabiliriz diye konuştuk dun telefonda bana annesinin babasıyla kavga edip ona geldiğini soyledi zaten bunun uzerine patladım. yaşlı geleneksel bir kadın sonucta inanmadım. 3. oturduğu evden taşınmak istiyor konuştuğumuz zamandan beri. 4. haftasonu evinde petekleri değişti vs Cumartesi goruşemedik 5-Bana 2 evi olduğunu soyledi sonra bir daha konuşurken 1 evim var dedi. vs vs arkadaşlar ... Dun bunları soyledim ve beni yalancı olmakla sucluyorsun boyle hissettiğin biriyle ben olsam goruşmem herşey icin teşekkur ederim dedi ve bitirdi. İcime sinmeyen birseyler var ya da benim guven problemim var .. Siz ce ?