merhaba hanımlar. size bir konuda danışmak istiyorum. ben 22 yaşındayım. 2 yıldır guzel suren bi ilişkim var sevgilim gercekten cok durust bana değer veren efendi evlenilecek birisi ve birbirimizi cok seviyoruz elhamdulillah mutluyuz da. babası 9 yıl once vefat etmiş annesi de kendini cocuklarına adamış hic evlenmemiş. annesini tanımıyorum dediğine gore dunya tatlısı biriymiş(hep oyle olur zaten)

ve şoyle bir sorun var kadının kendi evi var fakat tek başına kalamıyor korkuyormuş. şu an kızında kalıyor kızı da evli. kendi evi boş yani. onların bileceği iş tabi de daha ailesini bile tanımazken bu durum yuzunden cok tartıştık. ben hep guzel bi dille anlatmaya calıştım meramımı. sevgilimin isteği şu aynı evde oturmayacağız ama evimizde misafir odası gibi bir oda olsun istiyor ve onun annesi veya benim annem farketmez arada sırada gelip bizde kalabilsin diye. ben de buna gerek olmadığını, misafir olarak gelecekse salonda da yatabileceğini soyluyorum rahat koltuklar alabiliriz diyorum. ama bunu deyince acayip ofkeleniyor. zaten kız kardeşim annemi bırakmaz arada sırada bize geldiğinde salonda mı yatsın diyor. bu arada evlenince muhtemelen annesinin oturduğu şehirde olmayacağız. ama yine de korkuyorum ben kadını tanımadığım icin huyunu suyunu bilmiyorum belki de gelip hic cıkmayacak bizden bilemeyiz ki.. bilmiyorum abartıyor muyum sizce kızlar akıl verin? bu konu da tepkim ne olmalı. evimizde 1 odanın boyle misafir odası olması ilerde bi sorun teşkil eder mi bize?