Herkese merhaba. En yakın arkadaşlarımdan biri gercekten cok kotu kokuyor. Kendisine bunu kırmadan soylemek istedim ima ettim ama parfum kullanmayı sevmediğini soyledi. Bu sefer de kişisel bakımı ima ettim saclarının cok uzun olduğunu bu yuzden banyo yapmasının onun icin bir yuk oluğunu soyledi. Ama gercekten midem kalkıyor ki başkası da bu kokuyu duyuyordur onun bu duruma duşmesini de istemiyorum. Nasıl desem boyle ahır kokusu gibi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl uyarmalıyım? Yardım edin lutfen

EVET BU KONUNUN UZERİNDEN TAM 2 YIL GECTİ BİR GUNCELLEME YAPIYORUM. Bu kıza ben daha fazla dayanamadım ve ima ettim sonra da soyledim. Kız 15 kilo verdi zayıfladı iyice saclarını kestirdi duzgun bi modele soktu gozluğunu attı lens takmaya başladı benlerini aldırdı cilt ve sac bakımları yaptırdı dolabındaki tum kıyafetleri attı yenilerini aldı gidip cok luks markaların parfumlerini kullanmaya başladı. Buraya kadar herşey cok guzel ama kız bu sefer de benim tamamiyle aynım oldu. Eskiden bende eleştirdiği ne varsa hepsini yapıyor. Sacı giyim tarzı konuşması yurumesi duşunceleri hayalleri bile benden calıntı. Ben ne giysem onu giyiyor nereye gitsem orda ne yapsam onu yapıyor.Bizi en az 10 kişi ikiz zanetti o kadar ki bana benzetti kendini. Benim ağzımdan cıkan tum kelimleri cumleleri başkalarına soyluyor. Oyle ki benim sevgilime(şimdi ayrıldık) tıpatıp benzeyen birini buldu. Hatta kendisi de soyluyor seninkine cok benziyor diye. Yani bazen arkadaşlarım bile bizi karıştıyor mesela bir mekana gidiyoruz ikimizdn biri gelmemiş oluyor sonraki gun hangimizin geldiğini hatırlayamıyorlar o kadar yani. Benim en sevdiğim yemek, en sevdiğim isim, gelecekte yapmayı planladığım seyler falan herşeyimi şuan kendisine kopyalamış durumda. Ben biriyle flort etmeye başladım o ve o kişiye karsı davranışları değisti sanki onunla da flort etmeye başladı ben de yanlış anladiğımı falan dusundum ama sonrasında başka birinin bana ilgisi vardı ben de ne reddetmiştım ne kabul etmiştim ama bu kız bana gelip o beni seviyor dedi. En yakın arkadaşımla cok yakın olmaya calışıyor ona benim gibi davranıyor benim esprilerimi yapıyor daha once soylediğim duşuncelerimi kendi duşunceleriymiş goruşuymuş gibi anlatıyor. Kız benim klonum oldu bildiğiniz. Kendisiyle goruşmek istemiyorum ama mesaj atıyor arıyor ortak arkadaşlarımız var o buluşmalara geliyor surekli cevremde. Bilmiyorum ben mi takıntı yaptım ama cok rahatsızım bu durumdan. Sizce ben abartıyor olabilir miyim?