Merhaba Hanımlar. Moralim cok cok bozuk, cok mutsuzum. İş yerimdeki sorun bitmiyor bi turlu.
GİRİŞ
Ben şu anki işimi buyuk uğraşlar sonucu buldum. Ama iş yerimde hic mutlu değilim. Şu anda tek sorun, bana işimi oğreten kişinin artık bana iş gostermemesi ve ben işe henuz hakim olmadığım icin bir dunya sorulacak işim var. İşlerim yığılmış durumda. O kişiden başkasına maalesef soramıyorum işlerimi.Bu kişiyi ustume şikayet edemem cunku kac yıllık calışan, beni kotu duruma duşurur.
Bu durum kac zamandır devam ediyor. Ve bu biriken işler elimde patlayacak sonunda.
Elimdeki işleri toparlamadan istifamı verirdem Kafesteki Kartal işi beceremedi, iş zor geldi o yuzden bi kılıf uydurup cıktı diyebilirler.Ben bu ay sonuna kadar işlerimi bir şekilde toparlayıp oyle istifa etmeyi duşunuyorum.
SORU1
Siz iş yerinizde boyle bir sorun karşısında ne yapardınız? O kişi ile aramızdaki ipler tamamen kopmuş durumda.
SORU2
İstifa mektubu yazacağım ama nasıl yazmam gerektiğini bilmiyorum. İsim vermeden, hedef gostermeden işimin bana gosterilmediği icin cıktığımı belirtmek istiyorum ama hangi cumlelerle belirtmeliyim, nasıl yazmalıyım bilmiyorum. Bu konuda yardım ederseniz cok cok iyi olur.
Cok teşekkur ederim