Merhabalar.. Bu forumu yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ve nihayetinde bugun uye olup sizinle biraz dertleşmek istedim.

2 yıllık evliyim. 3 ay once bebiş calışmalarına başladık. Anam ne zahmetli iş.. O işi yap, yarım saat ayakları havada dik, belinin altına yastık koy, ojeleri cıkar, duşa gir, nevresimi değiş, belimin altındaki yastığa akan spermleri yıkamak icin cıkar,makineye at,yeni yastık kılıflarını gecir. saca fon cekkk ohohohoooo...
Şimdi ilk ay ki denememizde tutmadı, ıkıncı ayda ve sanırsam bu ayda tutmayacak..
İşten gelıorum yorgun argın, bazen canım hıc sevısmek ıstemıyor ama ya tutarsa hesabı gun aşırı denıyodum. Olmadı nasip..

2. ay yine durum maalesef. bu ay hic denemedim desem yeri.. insan uzuluyor olmayınca da hani..İnancları olan insanlarız hepimizde malum.Nasipten ote yol yok ama regl olunca da neden diye uzuluyoruz.

Yumurtlamayı hesaplayamadım sanki ben.. 28 gunde bir oluyordum, sonra 23 gunde bir oldu, sonra 25 otomatik hesaplayıcı actığımda bile maalesef deneyemezsiniz durum karışık gibi bişiler yazdı )

Temmuzun 30 unda regl oldum. 4 Ağustosta bitti. eşimle 5-6-7-8-9-10 tarihlerinde ilişkide bulundum

ama hesapladığımda yumurtlama gunumle bir alakasının olmadığını goruyorum.. Nasip işte.. Hoca Nasrettin gibi YA TUTARSA..

Şimdiki aklım olsaydı 2 senedir beklemezdim walla. Hic korunmazdım.. nerden bilim yok yumurtası, yok spermi, yok ovulasyonu yok bilmem nesi.. Turk filmi izledıgımde adam kadına tecavuz edıyor, ne hikmekte hemen hamıle kalıyor kadın. Yahu nerde bunun yumurtlama gunu,yok bel altına yastık koyması, yok ayakları dikmesi.. ama galıba bu tarz olaylar hep filmde oluyor :

Bence arkadaşlar varya mesela annelerimiz kac yıllık evliler. Coğumuzun annesi KAYNANA yanına gelin gitmiş.. Nerde oyle rahat rahat ilişkide bulunmak.. yok dik ayakları yok yastık koy... yok ovulasyon hesapla.... Tamamen kader kısmet bence...

wallla ya uzulmeyelim canımızı sıkmayalım..sonucunda cocuk değiliz ki hic birimiz.. Yumurtlama gununu gecelim. Okuyorum burda yok karbonata ciş dok kabarırsa hamilesin, yok kirpik top top olmuş hamilesin, yok dizleri yukarı cektım beze geldı elıme hamılenmıyım, yok şu yok bu AAAAAAAAA sıkıldım okuya okuya.. bırde ınsan bi kere okuduğunda bunları etkileniyor ister istemez.. ben mesela kirpik olayını okudum iş yerınde tlf la kendı resımlerımı cekıyorum devamlı kirpiklerime daha yakından bakmak icin

walla bende cok istiyorum bebısımızın olmasını. olur ama hepımızın olur... herkesden duyduğum takma rahat ol.. anasını satim gel burdakılerı oku oku sonra takma olmuyor işte...
sizlere sesleniyorum canım arkadaşlarım bu işin gecesi gunduzuyok.. ovulasyonu movulasyonu yok nasip kısmet.. arada canınız gercekten ne zaman ısterse o zaman takılın esınızle.. bunu bir iş yada bir gorev olarak gormeyın..

hepınıze en ıcten sevgılerımı ıletıyor ve YUCE RABBİMin ısteyen herkese ve bana sağlıklı, sıhhatlı, hayırlı, eli ayağı duzgun bebişler nasip etmesini diliyorum... )