İyi akşamlar hanımlar umarım keyifleriniz, sağlığınız ve sıhhatiniz yerindedir

eski erkek arkadaşımla ilgili bir konum vardı bilen bilir bilmeyen icin kucuk bir ozet geceyim: uc yıllık ayrıl barış bir ilişkimizin olduğu adamı en son dayanamadım ve şutladım sebebi daha doğrusu bir cok sebebi vardı en onemli olan ise cok farklı oluşumuz. Ben her detayı incesine kadar duşunurken o inanılmaz vurdumduymaz birisiydi yan yanayken sıkıntı yok ama iş mesajlaşmaya gelince sevgi sozcuklerini keyfi yerindeyse kullanırdı canı sıkkınsa benim de canımı sıkardı ve buna sebep olarak ben boyleyim ilgi işlerini pek beceremiyorum derdi. Bir suredir ayrıyız seviyorum ama defalarca deneyip her seferinde bu umursamazlığından sinir krizi gecirme noktasına gelip bitiriyordum ve birdaha affetmeyeceğim. Biraz once mesaj attı" iyi geceler beni boyle zor bir zamanda (kpss ye hazırlanıyor) yalnız bırakman canımı yakıyor beni anlayıp destek olman gerekirken sen bitirmek istedin. Cok yoğun olduğumu ders verip kpss kursuna gittiğimi biliyorsun neden yetinmeyi bilmek yerine gidiyorsun '' gelen mesaj bu hanımlar cevap vermedim cunku verecek bir cevabım dahi yok ona

acımasız biri değilim elbet biliyorum o sınava hazırlamanın zorluğunu ama bu bizim uc yıldır aramızda suregelen bir sorun. Gece de kursu dersi olacak değil beş dakikasını dahi ayırmadığı gunler oldu sevgi bu mu? Her zorlukta sevdiğine vakit ayırmaz mı insan?
Uzun oldu başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama icim cok dolu normalde kolay kolay sinirlenmem ama onunlayken tum neşem yok oluyor sinirli asabi biri olup cıkıyorum o yuzden bu kotuluğu kendime yapamam

Oda daha onceki ayrılıklarımızda surekli affeden ve şans veren taraf ben olduğum icin ağrıldığımızı kabullenmiyor ya da benim ondan vazgecebileceğimi duşunmuyor ki mesaj atıyor. Bana bi el atın hanımlar bana yol gostermenize ihtiyacım var...