Yeni Birgun ve yeni umutlarla merhaba kızlar .. Size danışmak istiyorum
Benim 2 halamında cocuğu olmadı evliliğimde 8. ayıma girdim 2 aydır korunmuyoruz gecen ay enfeksiyon yaşadığım icin
hamilelik durumu soz konusu değildi .. Bu ay başladık başlamadan once doktora gorundum korkumu anlattım . alttan usten herşekilde muaynesini yaptı ve cok şukur hicbir problemin yok dedi hamileliği planlamaya başlayabilirsin komutunu aldım
ve eşimle yumurtlama gunlerimizde 2 gune bir birliktelik oldu ... Ve yaşadığım bi kac tuhaflık var
o gunlerde gece sık sık uyanıp tuvalete cıkardım tutamayacak gibi olurdum ve cok su icme ihtiyacı hissederdim ağzım
kupkuru oluyordu .. Hatta 3. haftamda midem bulandı istifra ettim ve o gece su icmekten lavaboya gitmekten uyuyamadım.
Ertesi gun işe sersem gibi gittim .. Cok yorgun bi halim var kokulara fazla duyarlıyım .. Tabiki bunlar psikolojikmi değilmi cozemedim ..
Şimdi kızlar size BAT gunlerimi yazsam ne zaman idrar testi yapmam gerektiği hakkında beni bilinclendirirseniz cok sevinirim

Adetimin ilk gunleri
OCAK : 15
ŞUBAT:18
MART:23
NİSAN:28
HAZİRAN :6
TEMMUZ:10
AĞUSTOS:10
EYLUL : İnş hastalanmam ))

Mayıs ayında cok stresli gunler yaşadığım icin adetim fazlasıyla gecikti 40 gun sonra olabildim ...

Kızlar bu ay ne zaman idrar testi yaparsam net sonuc alabilirim :2: